کد خبر: ۸۲۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - 2015October 20
شفا آنلاین>سلامت>مایکروویو آشپزی را راحت می کند و هم اینکه در وقت صرفه جویی می شود ولی تابش آن خطرناک است.
به گزارش شفا آنلاین،برای گرم کردن و یخ زدایی خیلی از مواد خوراکی از مایکروویو استفاده می کنیم. ما در اینجا برخی از خوراکی هایی که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید را معرفی می کنیم.


تخم مرغ
حتی اگر عجله هم داشته باشید، تخم مرغ ها را بجای مایکروویو در اجاق گاز بجوشانید. گرمای شدید حاصل از بخار داخل تخم مرغ آن را می ترکاند و مجبور می شوید آن را تمیز کنید.


میوه ها
اگر می خواهید میوه طبخ کنید و یا یخ آن را باز کنید از قرار دادن میوه در مایکروویو اجتناب کنید گرمای شدید باعث سوختن میوه می شود.


فلفل
با قرار دادن فلفل در مایکروویو یک ماده شیمیایی تند از آن استخراج می شود که هنگام باز کردن درب آن ماده شیمایی تند استخراج می شود و چشم را می سوزاند حداقل در هنگام باز کردن درب مایکرویو نزدیک آن قرار نگیرید.


سبزیجات
بسیاری از مردم سبزیجات خود را در مایکروویو گرم می کنند که این کار ویتامینهای آن را از بین می برد،قرار دادن کلم بروکلی در مایکروویو باعث از دست دادن 97 درصد از آنتی اکسیدان های آن می شود.جام نیوز

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: