اگر شما نيز تا به حال تخمه های کدو حلوایی را از درون آن بيرون آورده و تفت دادهايد بدانيد كه ميان وعدهاي سالم و عالي تهيه كردهايد. تخمههاي كدو حلوايي سرشار از منیزیم بوده كه ماده معدني مهمي است و باعث سلامت هرچه بيشتر قلب شده و سطح انرژي را در بدن بالا برده و عضلات را نيز تقويت ميكند. اين دانههاي پرخاصيت را در طول سال به سوپ يا سالاد و انواع غذاها اضافه كرده و از خاصيت آنها بهره ببريد.
دانههاي انار دانههاي جواهر مانندي هستند كه درون ميوه جاي دارند. اين دانهها، سرشار از آنتياكسيدانها و ويتامين C ميباشند.
يك پيمانه پر از دانههاي انار داراي تقريبا 150 كالري ميباشد و از اين جهت يك ميان وعده خوب و سبك به شمار ميآيد. از اين دانههاي رنگي ميتوان در تهيه انواع سالادها و از آب آنها در تهيه غذاهاي مختلف استفاده كرد.
سابقه انسانها به استفاده از دانه های کتان كه جزو دانههاي سالم به شمار ميروند به حدود 9000 سال قبل از ميلاد باز ميگردد.
اگر به اندازه كافي ماهي نميخوريد دانه كتان را در برنامه غذايي خود بگنجانيد تا بتوانيد به راحتياسیدهای چرب امگا 3را از آنها بگيريد و از اين طريق به سلامت قلب خود كمك كنيد. دانههاي كتان سرشار ازفیبر نيز هستند.اگر اين دانهها را به صورت پودر درآورده و درون غذايتان بريزيد ممكن است در پايين آوردن فشار خون موثر باشد. دانههاي كتان داراي طعم آجيلي مانند و خوبي هستند. يك اسكوپ از اين دانهها را به خمير پنكيك و يا سالادتان اضافه كنيد.
اين تخمهها سالم بوده و طعم خوبي دارند. يك اونس از اين دانهها حدود نيمي از نياز روزانه بدن به ويتامين E را برطرف ميكند
تخمههاي
آفتابگردان سرشار از چربيهاي سالم است و ميتوانيد مقداري از آن را براي
طعم بهتر و نيز مغذيتر، روزانه به سالاد و يا انواع غذاهاي گياهي خود
اضافه كرده و ميل كنيد. اين دانههاي سالم را به اسموتي كه براي صبحانه
تهيه ميكنيد اضافه كرده و از طعم خوب و نيز خواص فراوان آن بهره ببريد.
بهتر است بدانيد دانههاي ريز و سفيد روي ساندويچ همبرگر شما فقط براي تزيين نيستند. اين دانه های کنجد از پراستفادهترين مواد غذايي محسوب ميشوند. اگر از اين دانهها در تهيه سس سالاد استفاده كنيد اتنخاب هوشمندانهاي كردهايد چرا كه داراي مقادير فراواني اسيدهاي چرب هستند كه ممكن است نوع بد كلسترول را كاهش دهند.
دانهها كامل كنجد داراي فيبر و پروتئين هستند. اضافه كردن اين دانهها به غذا به خصوص غذاهاي سرخ كرده، باعث تردي و طعم خوب آنها ميشود.همشهری