به گزارش شفا آنلاین، سید جواد علوی کارشناس طب سنتی اظهار داشت: در پاییز بهدلیل غلبه سردی و خشکی، خلط سودا در خون افزایش پیدا میکند و بروز برخی بیماریها مانند بواسیر افزایش پیدا میکند.
بهگفته وی بهطور کلی تجمع سودا با پیدایش خون سوداوی در دهانه رگها را بواسیر میگویند و طولانی شدن زمان دفع و فشار زیاد در مقعد باعث طولانی شدن زمان توقف خون در عروق شده که در نهایت بواسیر را ایجاد میکند.
راههای درمان بواسیر
این کارشناس طب سنتی افزود: مصرف مرغ محلی یا بدون آنتیبیوتیک که در برخی فروشگاههای غذای سالم یافت میشود و همچنین مصرف میوههایی مانند خربزه, سیب, به و انار به رفع بواسیر کمک میکند.
علوی ادامه داد: مصرف زرشک, آلو, آش یا سوپهای پرسبزی, اسفیدباج که غذایی است متشکل از برنج، جعفری و گشنیز، کمی تره و شنبلیله، بال و گردن مرغ و روغن زیتون بسیار به رفع بواسیر کمک میکند.
وی بیان داشت: مصرف تخممرغ عسلی, کوکوی تره یا خاگینه زرده تخممرغ و آب تره نیز بسیار کمک کننده است، همچنین ورزش و پیادهروی ملایم بسیار مفید است.
پرهیزات در بیماری بواسیر
این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: افرادی که مبتلا به بواسیر هستند, از مصرف کلم، عدس، قارچ, بادنجان، گوشت مانده، غذاهای آماده, غذاهای سرخشده, خرمای زیاد, سیر و پیاز زیاد پرهیز کنند.تسنیم