کد خبر: ۸۰۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - 2015October 10
شفا آنلاین>تغذیه>براي کاهش وزن، اولين چيزي که به ذهن مي رسد، کاهش مصرف چربي و کربوهيدرات است.
به گزارش شفا آنلاین،بهتر است ابتدا تفاوت عملکرد اين دو را بيشتر بشناسيم.
کربوهيدرات ها

* نسبت به مواد مغذي ديگر، در معده سريع تر هضم مي شود.

*‌براي تأمين انرژي، هضم مي شود و قندخون را تأمين مي کند.

*‌ بدن به طور سريع انسولين آزاد مي کند و به بدن علامت ذخيره کردن چربي را مي دهد.

* از طريق انسولين، سلول ها، چربي را از جريان خون خارج و ذخيره مي کند و اين امر باعث چاق تر شدن فرد مي شود.

چربي ها

* همانند بقيه غذاها، سريع شروع به شکستن مي کند.

* هضم آن طول مي کشد.

* چربي ها به اسيد و گليسرول تبديل مي شود.

* باعث بالا رفتن قندخون يا انسولين نمي شود.

*‌ بدون بالا رفتن انسولين، اسيدهاي چرب در سلول هاي چربي گير نمي افتد.
پارسینه
برچسب ها: چاقي ، قندخون ، انسولين
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: