طعم ميوه هاي اين گياه شيرين مي باشد.بوته هاي آن مي تواند ميوه از ماه مي تا ماه ژوئن (به مدت يك ماه )مي باشد كه البته مدت ميوه داري اين گياه را مي توان تغيير داد.
واين تحت تاثير شرايط محلي گياه مثل ارتفاع و پهناي جغرافيايي مي باشد.
اين ميوه يكي از خوشمزه ترين ميوه هاي
تابستاني مي باشد. اين ميوه به ظاهر كوچك نقش موثري در نرم كردن پوست هاي
خشك، ارتقا عملكرد مغز و پيشگيري از سرطان دارد.
مطالعه اي جديد
ثابت كرده كه موش هايي كه در رژيم غذايي آنها بلوبري به ميزان فراوان
گنجانده شده ، بعد از مدتي چربي شكمي خود را از دست داده اند.
گفتني است كه اين نوع چربي ارتباط قوي با ابتلا به ديابت و بيماري قلبي دارد.
از
ديگر مزاياي بلوبري كاهش كلسترول و ارتقا سطح گلوكز خون مي باشد. محققان
مي گويند كه آنتي اكسيدان موجود در بلوبري روش ذخيره بدن و پردازش گلوكز و
يا قند را تغيير مي دهد. بنابراين خطر ابتلا به ديابت و بيماري قلبي را
كاهش مي دهد. تاكنون مزاياي خوردن ميوه ها و سبزيجات به كرات ثابت شده است.
اما اين تحقيق تاثير بسزاي بلوبري در كاهش چربي شكمي را نشان مي دهد.
راجع به تاثير اين ميوه در صاف شدن شكم صحبت كرديم، حالا كمي دسته بندي شده تر بررسي مي كنيم.
جوان كننده پوست
آنتي اكسيدان هاي موجود در اين ميوه باعث نرمي پوست مي شود. تركيب آن با آب ليمو و شكر منجر به روشن تر شدن و پوست اندازي مي شود.
كمك به مثانه
اين
ميوه مثل كران بري حاوي تركيباتي است كه مانع از چسبيدن باكتري ها به
ديواره مثانه مي شود. بنابر اين امكان عفونت مثانه كاهش مي يابد.
پيشگيري از سرطان
انتوسيانين
هاي بلوبري – كه به آن رنگ مات آبي مي دهد- به راديكال هاي آزاد (عامل
سرطان)حمله كرده و مانع ازرشد سلولهاي سرطاني مي شود. خوردن تنها نيم فنجان
از اين ميوه در روز اين نقش را به خوبي برآورده مي كند.
غذاي مغز
محققان
مي گويند كه اين ميوه مانع از مشكلات مغزي نظير از دست دادن حافظه مي شود.
و اين به خاطر آنتي اكسيدان ها و فلاونوئيدهاي موجود در اين ميوه است.
بیتوته