مواد لازم :
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 3 قاشق چایخوری |
اسفناج | 1 پیمانه |
گوجه فرنگی | 1 عددد متوسط |
پنیر سوئیسی | 2 قطعه خرد شده |
روغن زیتون | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
تخم
مرغها را در داخل یک ظرف می شکنیم. سپس شیر را به آنها اضافه کرده و پس از
آن اسفناج و گوجه فرنگی خورد شده را به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط می
کنیم. برای خوش طعم شدن این غذا نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می کنیم.
در
یک ماهیتابه نچسب، روغن زیتون را با حرارت پایین داغ می کنیم. مواد مخلوط
شده را داخل ماهیتابه ریخته و آنها را در کف ماهیتابه پهن می کنیم. مدت 2
دقیقه زمان لازم است تا تخم مرغهای داخل مواد پخته شود.
قطعات پنیر
را در یک سمت املت قرار می دهیم، سپس سمت دیگر املت را روی پنیرها برمی
گردانیم. به آرامی روی آن را فشار دهید و به مدت 1 دقیقه نگه دارید تا پنیر
داخل آن آب شود. غذا را از ماهیتابه خارج کرده و آن را میل کنید
به خاطر داشته باشید که به جای پنیر سوئیسی می توانید از پنیرهای دیگر که برای بارداری بی خطر باشند نیز استفاده کنید.