شفا آنلاین>طب سنتی>سلامت> کارشناس طب سنتی گفت: مویز در وزن گیری جنین مؤثر است چرا که ارزش غذایی بالایی دارد و طبیعت آن گرم و تر است.
به گزارش شفا آنلاین، مویز؛ مقوی رحم است و با مصرف مویز
زنان باردار جنین خود را از سقط حفظ میکنند.
سیدجواد
علوی کارشناس طب سنتی اظهار داشت: مویز انگور رسیدهای است که روی بوته و
با روش سنتی خشک شده باشد. بسته به نوع انگور خواص مویز متفاوت است.به گفته
وی مویز در وزن گیری جنین موثر است چرا که ارزش غذایی بالایی دارد و طبیعت
آن گرم و تر است. مویز؛ مقوی رحم است و با مصرف مویز زنان باردار جنین خود
را از سقط حفظ میکنند.
مویز برای رفع ضعف معده و
بهبود هضم غذای زنان باردار مؤثر استاین کارشناس طب سنتی افزود: مویز مقوی
کبد است و موجب تقویت معده و افزایش قدرت هاضمه زنان باردار میشود چرا که
ضعف معده و ضعف هضم از مشکلات شایع زنان باردار محسوب میشود.
علوی گفت: خوردن مویز در وعده صبحانه برای درمان انواع بیماریهای عفونی مانند عفونت گوش, عفونت دندان و ... مفید است.
وی
ادامه داد: مشکلات عفونت دندان در دوران بارداری از مشکلات شایع زنان
باردار است و زنان به دلیل منع مصرف دارو دچار مشکل خواهند شد که مصرف مویز
در وعده صبحانه میتواند مانع بروز عفونت دندان شود.
این
کارشناس طب سنتی افزود: مویز دارای اثرات ضد درد, ضد باکتری و تقویت کننده
سیستم ایمنی است. مویز ملین است و باعث پاکسازی روده و معده میشود؛ مویز
تقویت کننده معده است.مویز ملین است و معده و رودهها را پاک میکند
علوی بیان داشت: مویز مواد نامناسب و غلیظ را آماده دفع کرده و از بدن خارج میکند چرا که با پاکسازی خون به سلامت جنین کمک میکند.
وی
عنوان کرد: مویز تولید کننده خون صالح و هضم کننده غذاست؛ جنین از خون
صالحی که غذای خوب هضم شده تولید میشود, تغذیه میکند. مویز مقوی اعصاب و
قلب مادر و جنین استمویز گرم کننده بدن است.
این
کارشناس طب سنتی یادآور شد: بهترین مویز نوع چاق, پر گوشت, شیرین و بی دانه
است و بدترین آن مویز با دانه و کم گوشت است. مویز گرم کننده تمام بدن و
خوردن آن در فصول سرد بسیار مناسب است.علوی خاطرنشان کرد: خیساندن مویز دز
آب گرم و مصرف آن بسیار خونساز و تقویت کننده بدن است.