شفا آنلاین>سلامت>پختن و حرارتدهی مناسب به برخی از سبزیها باعث افزایش ارزش تغذیهای مواد موجود در آنها میشود.
به گزارش شفا آنلاین، تفت دادن و پختن باعث بهبود هضم و جذب مواد پروتئینی میشود مگر اینکه بیش
از اندازه باشد و تبدیل به سوختن شود. کاروتنوئیدهای موجود در فلفل یا
گوجهفرنگی هم در اثر حرارت دیدن به هر روشی، بیشتر میشود اما ویتامین C
موجود در آنها به سرعت کاهش مییابد.
البته بهتر است پوستههای سوخته این سبزیها هنگام مصرف جدا شود.
جالب است بدانید که کاروتنوئیدهای موجود در این سبزیها وقتی همراه
آهن موجود در گوشت کباب وارد بدن میشوند، جذب این ماده معدنی را نیز بالا
میبرند. پس اگر کمخونی دارید، کباب را با گوجهفرنگی میل کنید.
بررسی ها نشان می دهند، مصرف کباب همراه با ماست از میزان آهن گوشت آن
می کاهد از این رو بهتر است کباب را همراه با چاشنی های دیگری نظیر سالاد و
یا ترشی میل کرد.yjc