کد خبر: ۷۸۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 22
یک کارشناس نظام پزشکی تشریح کرد؛
شفاآنلاین:جامعه پزشکی>درمان>رئيس پنجمين كنگره بين المللی انجمن راينولوژی ايران، ضمن تشریح ماجرای تحریک بیماران به شکایت از پزشکان، از نقش برخی افراد حرفه ای در بروز این رفتار، پرده برداشت.
به گزارش شفا آنلاین : دكتر ابراهيم رزم پا با بيان اين مطلب كه برخی محركان حرفه ای بيماران را در زمينه های مختلف به شكايت از پزشكان و به ويژه جراحان تشويق می كنند، گفت: آنها به بيماران پيشنهاد می كنند كه از پزشكان شكايت كنند و به آنها می گويند كه شكايت شما را پيگيري می كنيم تا در صورت به نتيجه رسيدن، سهم خود را دريافت كنند.

وی افزود: اين درحالي است كه پس از بررسي شكايات واصله به مراكز پزشكی قانوني در جلسات كارشناسي، بسياري از اين شكايات به دليل بي پايه و اساس بودن رد مي شوند.

رزم پا گفت: در بسياري از موارد نيز ديده شده كه بيمار به دليل ذهنيتی كه از نتيجه جراحي زيبايي خود داشته و در پايان جراحي آن نتيجه را مشاهده نكرده، از جراح مربوطه شكايت كرده است؛ در چنين مواردی نيز پس از برگزاری جلسات كارشناسي و بررسي شكايت بيمار، شكايت بلامحل و بی اساس تشخيص داده و رد شده است.

كارشناس نظام پزشكي و پزشكی قانوني با بيان اينكه اكثر شكايات اساس علمي ندارند، افزود: در بسياری از موارد بيمار به دليل مواجه شدن با برخي عوارض از پزشك خود شكايت مي كند در صورتي كه افراد بايد بدانند كه هر عمل جراحي عوارض خاص خود را دارد و اعمال جراحي زيبایی نيز ممكن است با عوارضي همراه باشد.

رزم پا اظهار داشت: به طور كلي بايد گفت كه بسياري از اين شكايات به دليل عدم درك متقابل پزشك و بيمار نسبت به خواسته هاي بيمار و شرايط و عوارض جراحي مطرح مي شود.
به جراحان توصيه كرد: طبق عرف پزشكي، جراح پيش از انجام عمل جراحي بايد تمام موارد را با بيمار مطرح كند و او را در جريان شرايط جراحی، نحوه جراحي و عوارض ناشي از آن قرار دهد تا بيمار با ديد باز و علم كامل به تمام خود را براي انجام عمل جراحي آماده كند.

رئيس پنجمين كنگره بين المللي انجمن راينولوژي ايران از برگزاري اين كنگره با حضور جمعي از متخصصان داخلي و خارجي حوزه راينولوژی و بيماري هاي سر و گردن از ۲۲ تا ۲۴ مهرماه در مركز همايش هاي بين المللي رازي در تهران خبر داد و گفت: علاوه بر سخنرانان داخلی، 11 مهمان خارجي از كشورهای آمريكا، آلمان، انگليس، سوئد، مصر و ايتاليا در مورد موضوعات مختلف مرتبط با علم راينولوژي به ايراد سخنراني مي پردازند.

رزم پا، هدف از برگزاري اين كنگره و كارگاه هاي آموزشي ضمن آن را افزايش آگاهي پزشكان در مورد پيشرفته هاي صورت گرفته در سطح دنيا در زمينه علم راينولوژي و تبادل اطلاعات بين متخصصان اين رشته عنوان كرد.

به گفته وی، اقدامات زيبايي سر و گردن، اختلالات خواب، بيماري هاي ناحيه بيني و سينوس در اطفال، نقش سيستم ايمني در بيماري هاي سروگردن و نانومديسين ازجمله محورهاي اين كنگره است كه در مورد بحث و تبادل نظر قرار مي گيرد.

رزم پا، برگزاری ۱۶ پنل را از ديگر برنامه هاي اين كنگره عنوان كرد و گفت: اين پنل ها در طول سه روز برگزاري كنگره در مورد موضوعاتی همچون بيماری هاي بينی و سينوس، راينوپلاستي، اقدامات زيبايي سروگردن، اختلالات سيستم ايمني، اختلالات خواب و نانوتكنولوژي برگزار مي شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: