کولیوند با اشاره به اینکه ثبت معاینات زائران توسط نرم افزاری اختصاصی که بدین منظور طراحی شده، از مهمترین اقدامات پزشکی حج سالجاری است، ادامه داد: با توجه به اینکه ثبت این معاینات در نرم افزار نیازمند رایانه همراه است، این مرکز برای تمامی درمانگاهها رایانه دستی تهیه و در اختیار پزشکان مجموعهها قرار داده است.
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اذعان داشت: پزشکان با در اختیار داشتن این نرم افزار، اقدام به معاینه و مداوای زائران تمتع میکنند.
وی تاکید کرد: قابلیت کنترل و ثبت دفعات مراجعه یک زائر و تجویزهای انجام شده، از مهمترین مزایای نرم افزار ثبت معاینات است؛ به گونهای که پزشک با مراجعه به نرم به راحتی متوجه میشود بیشترین دلیل مراجعه زائران به چه دلیل بوده است و از نوع تجویز و صحت آن نیز مطمئن میشود.
به گفته کولیوند، در پایان موسم حج، موارد ثبت شده در این نرم افزار مورد مطالعه قرار خواهد گرفت و بر این اساس میتوان پژوهشهای قابل توجهی را انجام داد که موفقیتهای بسیاری از آن حاصل میشود. این سیستم سال گذشته به صورت پایلوت و امسال در تمامی مجموعههای پزشکی اجرا میشود.
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تاکید کرد: سیستم ثبت معاینات زائران، برای نخستینبار در میان کشورهای اسلامی اجرایی میشود.
کولیوند در خاتمه با اشاره به بیان نکات آموزشی برای پزشکان مجموعه خاطرنشان کرد: بهرهگیری از این نکات، نقش بسزایی در کاهش مراجعات زائران دارد و بر این اساس، در آخرین روزهای حضور در ایران، جلسه ای آموزشی بسیار مفیدی برای سرگروههای پزشکان مجموعه برگزار و آخرین نکات مهم اجرایی و علمی برای آنها بیان شد