شفا آنلاین>سلامت>استفاده از سویا که دو برابر گوشت پروتئین دارد و پایین بودن میزان چربیهای غیراشباع از مزایای نسبی کالباس و سوسیس باکیفیت نسبت به گوشت است.
به گزارش شفا آنلاین،کالباس و سوسیس ارزان قیمت نخوریدنایب رییس انجمن صنایع غذایی خراسان رضوی
گفت: سوسیس و کالباس ارزان قیمت و با کیفیت پایین مصرف نکنید زیرا خطر
تهدید سلامت را در پی دارد.
سعید
کافی افزود: کاهش قدرت خرید مردم، استقبال از کالاهای ارزان قیمت و عدم
نظارتهای مستمر باعث شده برخی افراد سودجو محصولات گوشتی بدون کیفیت را
عرضه کنند.
وی
گفت: سوسیس و کالباس غذایی است که استفاده از آن با شرایط امروز زندگی
مردم هماهنگی بیشتری دارد و اگر در شرایط مطلوب تولید شده باشد ارزش غذایی
آن از گوشت بالاتر است.
کافی
افزود: استفاده از سویا که دو برابر گوشت پروتئین دارد و پایین بودن میزان
چربیهای غیراشباع از مزایای نسبی کالباس و سوسیس باکیفیت نسبت به گوشت
است.
وی
ادامه داد: 90 درصد کارخانه های فراورده های گوشتی در خراسان رضوی
استانداردهای تولید را رعایت می کنند لذا کالباس ارزان قیمت و نامرغوب از
استانهای دیگر مانند قم و اصفهان به مشهد وارد می شود.
کافی
مواد تشکیل دهنده کالباس و سوسیس را شامل تمام اجزا بدن حیوان، سویا،
شیرخشک، تخم مرغ یا پودر تخم مرغ، پروتئین گندم و نیز مواد نگهدارنده در
صنعت سوسیس و کالباس شامل نمکهای نتیرات و نیترات سدیم برشمرد.
وی گفت: گوشت مصرفی در سوسیس و کالباس باید مرغوبیت داشته و از تمام قسمتهای بدن حیوان استفاده شود.
نایب
رییس انجمن صنایع غذایی خراسان رضوی استاندارد مجاز جهانی برای مواد
نگهدارنده در تولید کالباس و سوسیس را 250 پی.پی.ام اعلام و بیان کرد: حد
مجاز مواد نگهدارنده در فراورده های گوشتی در ایران نصف میزان استانداردهای
جهانی یعنی حدود 120 پی.پی. ام است.