کد خبر: ۷۷۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 14
شفا آنلاین>سلامت>استفاده از سویا که دو برابر گوشت پروتئین دارد و پایین بودن میزان چربیهای غیراشباع از مزایای نسبی کالباس و سوسیس باکیفیت نسبت به گوشت است.
به گزارش شفا آنلاین،کالباس و سوسیس ارزان قیمت نخوریدنایب رییس انجمن صنایع غذایی خراسان رضوی گفت: سوسیس و کالباس ارزان قیمت و با کیفیت پایین مصرف نکنید زیرا خطر تهدید سلامت را در پی دارد. 
 
سعید کافی افزود: کاهش قدرت خرید مردم، استقبال از کالاهای ارزان قیمت و عدم نظارتهای مستمر باعث شده برخی افراد سودجو محصولات گوشتی بدون کیفیت را عرضه کنند. 

وی گفت: سوسیس و کالباس غذایی است که استفاده از آن با شرایط امروز زندگی مردم هماهنگی بیشتری دارد و اگر در شرایط مطلوب تولید شده باشد ارزش غذایی آن از گوشت بالاتر است. 

کافی افزود: استفاده از سویا که دو برابر گوشت پروتئین دارد و پایین بودن میزان چربیهای غیراشباع از مزایای نسبی کالباس و سوسیس باکیفیت نسبت به گوشت است. 

وی ادامه داد: 90 درصد کارخانه های فراورده های گوشتی در خراسان رضوی استانداردهای تولید را رعایت می کنند لذا کالباس ارزان قیمت و نامرغوب از استانهای دیگر مانند قم و اصفهان به مشهد وارد می شود.
 
کافی مواد تشکیل دهنده کالباس و سوسیس را شامل تمام اجزا بدن حیوان، سویا، شیرخشک، تخم مرغ یا پودر تخم مرغ، پروتئین گندم و نیز مواد نگهدارنده در صنعت سوسیس و کالباس شامل نمکهای نتیرات و نیترات سدیم برشمرد. 

وی گفت: گوشت مصرفی در سوسیس و کالباس باید مرغوبیت داشته و از تمام قسمتهای بدن حیوان استفاده شود. 

نایب رییس انجمن صنایع غذایی خراسان رضوی استاندارد مجاز جهانی برای مواد نگهدارنده در تولید کالباس و سوسیس را 250 پی.پی.ام اعلام و بیان کرد: حد مجاز مواد نگهدارنده در فراورده های گوشتی در ایران نصف میزان استانداردهای جهانی یعنی حدود 120 پی.پی. ام است. 

برچسب ها: سوسیس ، انجمن ، کالباس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: