شرایط سخت مسئولیتداری را از علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرسیدیم که چرا داشتن مسئولیت در ایران سخت است و مدیران و وزرا و حتی مقامهای بالاتر بعد از مدتی از مسئولیتداری میرنجند و بهنوعی از کارشان لذت نمیبرند که ربیعی نیز با صحه گذاشتن دراینباره گفت: بله، در ایران یک جاهایی ساختارها کار میکنند و آدمها نقششان کم است، مثلاً مشاهده میکنید یک فرد 25 یا 29ساله میآید و با یک سری استعداد، با آن ساختاری که وجود دارد مدیریت و حرکت میکند.
وی ادامه میدهد: هر دولتی که سر کار میآید باید برنامههایش با دولت قبلی فقط 10 درصد تفاوت داشته باشد ولی متأسفانه در ایران، وقتی دولتهای جدید سر کار میآیند، انگار انقلاب رخ میدهد، در حالی که باید حرکت دولت مانند دوی امدادی باشد اما متأسفانه در ایران اینگونه نیست و اصلاً ساختار دولتها با تغییرشان زیرورو میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح میکند: بنابراین در زمانی هم که ساختارها کار نکند، نقش آدمها افزایش پیدا میکند و آدمها نقششان میآید بالا و بیبدیل میشوند، یعنی جُور ساختار را آدمها میکشند.
ربیعی در پاسخ به این پرسش "برخورد شما بهعنوان یک وزیر با مجموعهای که از قبل در وزارتخانه مشغول به کار بود، چگونه بوده است؟" گفت: بنده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سعی کردم آدمها و زیرمجموعه وزارتخانه را خیلی تغییر ندهم و بهاندازه تغییر دادم، بهطوری که هفت نفر از مدیران سابق سطح یک را نگه داشتم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره "حال با این وجود اگر آقای روحانی بتواند دولت دوازدهم را تشکیل دهد، شما دوباره مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را میپذیرید؟" بیان کرد: سابقه آشنایی من با آقای روحانی به 22 سال پیش برمیگردد و همچنین در ستادهای انتخابی با وی بودهام، هرچه بگویند قبول میکنیم، ولی از رئیسجمهور خواهش میکنم برای دوره بعد مشاور باشم.
ربیعی با صحه گذاشتن بر سختیهای وزارت عنوان کرد: مسئولیتهای اجرایی واقعاً از نظر اخلاق و انسانی سخت است، بهخصوص در بُعد عاطفی، زیرا بر حسب مسئولیتم باید به جاهایی بروم و افراد ضعیف و ناتوانی را مشاهده کنم که خیلی برایم سخت است.تسنیم