براي مثال اگر يک قطره از آب گوشت خام را بايد پاک کنيد، براي استفاده مجدد از اسفنج حتما بايد آن را پاک کنيد.
براي حل اين مشکل اين توصيهها را رعايت کنيد:
v اسفنجي را که بو گرفته است، دوباره استفاده نکنيد، چرا که ممکن است حامل باکتري باشد.
v هيچگاه از اسفنج مستعمل دوباره استفاده نکنيد.
v اسفنج کثيفشده را با قراردادن در چرخه داغ ماشين ظرفشويي پاک کنيد
v براي پاک کردن اسفنجها ميتوانيد از حرارت دادن آنها با مايکروويو هم استفاده کنيد. اسفنج را در آب خيس کنيد و بعد آن را براي 2دقيقه در مايکروويو با درجه حرارت بالا قرار دهيد. هرگز اسفنج خشک را در مايکروويو قرار ندهيد، چرا که ممکن است آتش بگيرد.