کد خبر: ۷۷۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 16
شفا آنلاین>سلامت>شما از اسفنج‌ها براي پاک کردن ظرف‌ها در آشپزخانه استفاده مي‌کنيد، اما آيا خود اسفنج را هم پاک مي‌کنيد؟ بدون پاک کردن دقيق، اسفنج مي‌تواند باکتري‌ها را به خود جذب کند و باعث انتشار آنها به جاهاي ديگر شود.
به گزارش شفا آنلاین،بررسي‌ها نشان مي‌دهد که بسياري از افراد (تا 40 درصد) اسفنج را فقط با آب مي‌شويند- روشي که براي برطرف کردن باکتري‌هاي زيانبار کافي نيست. بايد دقيقا توجه داشته باشيد که اسفنج براي زدودن چه چيزي مورد استفاده قرار گرفته است.

براي مثال اگر يک قطره از آب گوشت خام را بايد پاک کنيد، براي استفاده مجدد از اسفنج حتما بايد آن را پاک کنيد.

براي حل اين مشکل اين توصيه‌ها را رعايت کنيد:

v اسفنجي را که بو گرفته است، دوباره استفاده نکنيد، چرا که ممکن است حامل باکتري باشد.

v هيچ‌گاه از اسفنج مستعمل دوباره استفاده نکنيد.

v اسفنج کثيف‌شده را با قراردادن در چرخه داغ ماشين ظرفشويي پاک کنيد

v براي پاک کردن اسفنج‌ها مي‌توانيد از حرارت دادن آنها با مايکروويو هم استفاده کنيد. اسفنج را در آب خيس کنيد و بعد آن را براي 2دقيقه در مايکروويو با درجه حرارت بالا قرار دهيد. هرگز اسفنج خشک را در مايکروويو قرار ندهيد، چرا که ممکن است آتش بگيرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: