وی با بیان اینکه این ظروف فاقد هر گونه ذرات و یون های مضر به هنگام طبخ غذا با حفظ خاصیت مواد غذایی است، افزود: در ساخت این ظروف هیچگونه مواد شیمیایی روکش دار نظیر تفلون، سرامیک، لعاب و... به کار نرفته و هرچه این ظروف با سیم ظرفشویی شسته شوند از قابلیت چسبندگی آن کاسته نمی شود.
وی عنوان کرد: همچنین در این شرکت موفق شدیم برای اولین بار، این ظروف را به صورت رنگی بسازیم.
طایفه گفت: ظروف سلامت تنها دارنده مجوز وزارت بهداشت و انستیتو تغذیه ایران است و تنها ظروفی است که سرطان زا نیستند.
به گفته وی، ظروف سلامت به دلیل نداشتن هیچگونه مواد پوششی ، مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت ایران نیز هست.
وی اظهار داشت: این ظروف سلامت قابلیت تنوری کردن انواع مواد غذایی بدون نیاز به روغن و آب را دارد.
این محصول ثبت اختراع شده است. اداره ثبت اختراعات امریکا، سازمان یونسکو، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی، بنیاد ملی نخبگان، سازمان غذا و دارو و پارک علم و فناوری نیز این ظروف سلامت را تایید کرده اند.