کد خبر: ۷۶۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۶ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 15
رئیس مرکز تحقیقات اختلالات خواب شغلی در گفتگو با شفا آنلاین تشریح کرد:
شفا آنلاین- رئیس مرکز تحقیقات اختلالات خواب شغلی، پرخوابی را ناشی از دو علت اصلی کمیت و کیفیت نامطلوب خواب شبانه و بیماری های خواب شبانه برشمرد.

دکتر خسرو صادق نیت در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین اظهارکرد: افراد دچار مشکلات بیماری های خواب شبانه مانندآنها که دچار مشکلات تنفسی حین خواب و یا...هستند درطول روز گرفتار خواب آلودگی می شوند.

مصرف برخی داروها و پرخوابی


وی با اشاره به این که برخی از داروها؛ خواب آلودگی طی روز را در پی دارد، ادامه داد:  داروهای خواب آور،داروهای معده، اعصاب و روان؛ مغز و اعصاب و... بر احساس خواب آلودگی و تمایل به خوابیدن طی روز به شدت موثرند.
وی خواب را یک نیاز ضروری دانست و گفت: افراد دچار مشکل در خواب خیلی از اوقات خودشان متوجه نمی شوند بلکه اطرافیان متوجه می شوند و تنها چیزی که خود فرد احساس می کند علائم خستگی؛ کم خوابی و خواب آلودگی طی روز است بنابراین بهترین کار جدی گرفتن پرخوابی و مراجعه به کلینیک های خواب است.

مناسب ترین زمان خواب

به گفته فلوشیپ اختلالات خواب، مناسب ترین زمان خواب؛ شب هنگام است. حال افرادی که نمی توانند شب بخوابند مانند شب کارها و... در طی روز کیفیت و کمیت خوابشان نیز مختل می شود. بنابراین بین ساعت 10 تا 11 شب تا 6  یا 7 صبح بهترین زمان خواب است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: