به گزارش شفا آنلاین،ريشه زنجبیل با داشتن مقادير بالاي ويتامين C، منیزیم و ديگر مواد معدني، داراي خواص بسياري است.
اين ماده وقتي به چاي تبديل شود، براي كاهش طعم تند آن ميتوانيد، كمي نعنا و عسل به آن اضافه كنيد.
در اين قسمت به هفت خاصيت شفابخش اين نوشيدني اشاره ميكنيم.
نوشيدن يك فنجان چاي زنجبيل قبل از سفر حالت تهوع مربوط به بيماري حركت (ماشين گرفتگي) را تسكين ميبخشد. خوردن پودر زنجبیل باعث بهبودي حالت تهوع ميشود.
زنجبيل با داشتن خواص ضد التهابي، يك گياه دارويي بسيار عالي براي درمانهاي خانگي محسوب ميشود. به عقیدهی محققان افرادی که از آربروز یا پولی آرتریت روماتوئید رنج میبرند و روزانه پودر زنجبیل میل میکنند درد و تورم کمتری در مفاصل خود احساس میکنند. توصیه میکنیم مقداری پودر زنجبیل به شیر یا چای خود اضافه کنید. میتوانید از زنجبیل تازه برای تهیه غذاهایتان نیز استفاده کنید.
چاي زنجبيل ميتواند به تسكين علائم سرماخوردگي كمك شاياني نمايد. از چاي زنجبيل براي تسكين آلرژيهاي محيطي نيز ميتوانيد استفاده كنيد.
ويتامينها و مواد معدني و آمينواسيدهاي موجود درچای زنجبیل ميتوانند جريان گردش خون را بهبود داده و از اين طريق احتمال
ابتلاي بدن به انواع بيماريهاي قلبي عروقي را كاهش دهد. مصرف زنجبيل
ميتواند از ذخيره چربي در رگها پيشگيري نموده و در نتيجه احتمال بروز
حملات قلبي و سكته مغزي را نيز كاهش دهد.
مصرف زنجبيل براي تمام خانمهايي كه كه از گرفتگي قاعدگي رنج ميبرند مفيد است. براي اين كار بايد حولهاي را درون چاي زنجبيل فرو برده و آن را در قسمت زير شكم قرار داد. انجام اين كار ممكن است درد را تسكين داده و عضلات را آرام كند. همزمان با اين كار، ميتوان يك فنجان چاي زنجبيل با عسل نيز ميل كرد.
چاي زنجبيل از آنجا كه داراي مقادير بالايي آنتياكسيدان ميباشد ميتواند سیستم ایمنی بدن را تقويت نمايد.
چاي زنجبيل حاوي خواص آرامبخش است از اين رو ممكن است استرس و تنشهاي روحي را كم كند. متخصصان تغذیه تاکید دارند نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل در روز میتواند به بهبود خلق و خو کمک کند و استرس را کاهش دهد.