کد خبر: ۷۶۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 04
شفا آنلاین>سلامت>بسته به میزان و محل پارگی تاندون عضله برای روش درمان آن تصمیم‌گیر انجام می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر اکبری، متخصص ارتوپد  گفت: بسته به میزان پارگی تاندون عضله، برای نحوه درمان و ترمیم آن تصمیم گرفته می‌شود. اگر پارگی تاندون کمتر از یک‌سوم قطر تاندون باشد، از طریق استراحت و پس از آن بازگشت تدریجی به ورزش می‌توان ترمیم یافته تلقی کرد، البته به شرط آنکه علائمش کاهش و بیمار درد نداشته باشد.

وی در ادامه گفت: اگر پارگی تاندون بیش از مقدار ذکر شده باشد، معمولا نیاز به انجام عمل جراحی است. در ناحیه زانو، اگر پارگی تاندون به‌ طور ناکامل باشد، یعنی در حدود یک‌سوم تا دو‌سوم برخی از پزشکان این مشکل را از طریق آرتروسکوپیک و بدون نیاز به باز کردن کامل آن قسمت ترمیم می‌کنند. اما اگر پارگی به‌ طور کامل باشد، حتما باید ناحیه‌ی مربوطه باز و دو قسمت جدا شده‌ی تاندون به یکدیگر  دوخته شود، بعد از عمل نیز باید بیمار به مدت 4 تا 8 هفته استراحت و به تدریج به فعالیت باز گردد.

دکتر اکبری در پاسخ به این مطلب که آیا می‌توان هرنوع آسیب‌ تاندون را از طریق آرتروسکوپیک رفع کرد، گفت: این امر بسته به میزان پارگی و عامل ایجاد کننده‌ی آن دارد و این مطلب را خود جراح در معاینه بررسی و برآ‌ورد می‌کند. پزشک مربوط در انتخاب روش مناسب تصمیم‌گیری می‌کند.

وی در خصوص تاثیر سن در ترمیم تاندون آسیب دیده گفت: در برخی از قسمت‌های بدن، امکان آن وجود دارد که در افرادی که سن بالا دارند، حتی در صورت پارگی کامل، تاندون ترمیم یابد، برای مثال در ناحیه‌ی شانه، اگر تاندون عضله‌ پاره شود و سن فرد نیز بالای 60 سال باشد، معمولا برای جراحی پیگیری نمی‌کنند و به همان شکل باقی می‌ماند و برای رفع این مشکل پزشک مربوطه یکسری آموزش‌های لازم را به‌ بیمار می‌دهد و بیمار تدریجا کارش را انجام می‌دهد.

دکتر اکبری در پایان گفت: اما در مورد زانو، این کار امکان‌پذیر نیست و اگر تاندون عضله‌ی آن وصل نباشد، عملکرد بیمار دچار اختلال شدید می‌شود. بنابراین در این مورد باید این تاندون را به یکدیگر وصل نمود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: