کد خبر: ۷۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - 2015August 27
شفاآنلاین:سلامت>تغذیه>اگر خود یا خانواده‌تان سابقه ی سکته ی قلبی دارید، ممکن است در معرض ابتلا به بیماری های قلبی باشید. گیاهانی دارویی برای سلامت قلب وجود دارند که به رفع نگرانی‌تان کمک می کنند.
به گزارش شفا آنلاین : عملکرد خوب قلب تا حد زیادی به کیفیت خون و جریان خون بستگی دارد. مصرف مواد غذایی با کیفیت، داشتن فعالیت بدنی کافی و برنامه ی غذایی و سبک زندگی سالم و متعادل به بهبود عملکرد قلب کمک می کنند. علاوه بر همه ی این موارد، مکمل های طبیعی که به تغذیه ی بدن و تولید انرژی بیشتر کمک می کنند هم خطری ندارند. کسانی که می خواهند سبک زندگی و قلب سالم داشته باشند، می توانند از برخی گیاهان مفید کمک بگیرند. برخی از گیاهان قرن هاست که به دلیل خواص درمانی و مؤثری که برای قلب دارند، شناخته شده اند.

 

اکنون فهرستی از بهترین گیاهان مفید برای قلب را مرور خواهیم کرد:

پونه ی کوهی

پونه کوهی گیاه دارویی مهمی است که خواص درمانی بسیاری دارد و هزاران سال است که از آن برای پیشگیری و درمان بیماری های خاصی استفاده می شود. این گیاه منبعی غنی از چربی های مفید، فیبر غذایی و آنتی اکسیدان هایی همچون ویتامین C است. (برای تازه نگه داشن پونه، نوک آن ها را ببرید و ساقه های آن ها را در آب بگذارید.)


آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد (مولکول های فعالی که می توانند باعث واکنش های شیمیایی مضر شوند) مقابله می کنند و بنابراین از بیماری های قلبی و بسیاری از مشکلات دیگر جلوگیری می کنند. پونه ی کوهی به رفع التهاب ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد کمک می کند و با داشتن چربی های مفید، مانع از افزایش کلسترول بد (LDL) می شود.

 


چای سبز

فواید چای سبز برای قلب روز به روز بیشتر شناخته می شود. سلول های پوشاننده ی رگ های خونی و قلب بسیار ظریف هستند و مصرف چای سبز، شرایط و عملکرد آن ها را بهبود می بخشد. پژوهشی در سال ۲۰۰۸ نشان داد که ۳۰ دقیقه پس از مصرف چای سبز، عملکرد رگ های خونی بهبود می یابد. چای سبز حاوی میزان بالایی از آنتی اکسیدان ها / فلاونوئیدها است.


سیر

در بیشتر فرهنگ ها از سیر به عنوان ماده اصلی در بسیاری از غذاها استفاده می شود. در مصر، سیر بیش از ۱۹۵ کاربرد درمانی دارد. در چین هم سیر گیاه بسیار با ارزش تلقی می شود و به طور روزانه در چای ها از آن استفاده می شود. علاوه بر این، برخی از تحقیقات نشان می دهند که  مصرف تنها یک حبه سیر در روز باعث کنترل سطح کلسترول خون می شود. تحقیقات دیگری هم نشان می دهند که سیر کنترل کننده ی فشار خون نیز هست.


مصرف منظم این گیاه به رفع بیماری تصلب شراین کمک می کند. سیر کلسترول و چربی هایی را که به دیواره ی رگ های خونی چسبیده اند تجزیه می کند، سفت شدگی رگ ها را برطرف می کند و انعطاف پذیری آن ها را باز می گرداند.


زالزالک

تحقیقات نشان می دهند که زالزالک به گشاد شدن رگ های خونی و در نتیجه، کاهش فشار خون کمک می کند. بنابراین زالزالک قلب را تقویت می کند و باعث عملکرد بهتر قلب و بهبود جریان خون و اکسیژن رسانی به بدن می شود. ترکیبات موجود در میوه، گل ها و حتی برگ های زالزالک خواص آنتی اکسیدانی قوی دارند. هم چنین زالزالک به بهبود جذب و استفاده ی بهتر از ویتامین C کمک می کند و عملکرد مویرگ ها و رگ های خونی کوچک تر را هم بهبود می بخشد.


اسطوخودوس

روغن اسطوخودوس خواص ضدعفونی کنندگی، ضد باکتریایی و آرام بخشی دارد. اسطوخودوس عضلات قلب را تقویت می کند و انقباض ها و انبساط های سرخرگ ها و سیاهرگ های قلبی را بهبود می بخشد. خواص آرام بخش آن هم به کاهش تپش قلب و افزایش فشار خون کمک می کند.

 

 

توت گلوگیر

این میوه ی بومی آمریکا، سرشار از ویتامین های A، C و K است و پژوهشی در سال ۲۰۱۰ نشان داد که برای افراد مبتلا به سندروم متابولیسمی (بیمارانی که از مشکلات مختلفی از جمله بیماری های قلبی رنج می برند) مفید است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان ها است و برای کاهش فشار خون و کلسترول بسیار مؤثر است.


جنسینگ

جنسینگ تقویت کننده ی دستگاه ایمنی است. تحقیقات نشان می دهند که جنسینگ فشار خون را کاهش می دهد و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کم می کند. البته این گیاه باید با احتیاط مصرف شود زیرا در برخی از افراد، باعث افزایش فشار خون می شود.

 

 

جینکو

جینکو بیشتر به دلیل خاصیت تقویت حافظه شناخته شده است اما داروی طبیعی مؤثری برای بیماری های قلبی و عروقی نیز هست.
عصاره ی برگ جینکو باعث گشاد شدن رگ ها و افزایش جریان خون می شود. جینکو از چسبیدن پلاکت های خونی و انسداد رگ ها جلوگیری می کند. بهبود جریان خون به همه ی قسمت های بدن، خطر سکته ی مغزی را کاهش می دهد.

 

استفاده از گیاهان دارویی برای سلامت قلب

ساده ترین راه برای استفاده از این گیاهان، دمنوش آن ها است. کافی است آن ها را در آب بجوشانید و کمی لیمو یا دارچین و مقداری عسل به آن ها اضافه کنید و بنوشید.
با این حال، به یاد داشته باشید که قبل از مصرف هر نوع گیاه جدیدی، باید با پزشک مشورت کنید، به خصوص اگر از داروهای دیگری استفاده می کنید و یا مستعد بروز واکنش های حساسیتی هستید.

 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
حیدر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
0
0
درد.قلب.چند.سال.ولی.سگاری.۳۵سال.نظر.جناب.عالی.....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۳
0
0
چرت وپرت است
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: