1.نوشیدن چند فنجان چای در روز مفید است.برگ چای از خانواده کاملیا بوده حاوی آنتی اکسیدان است که می تواند اثر رادیکالهای آزاد که به سلولها آسیب می رساند را از بین ببرد.
2.اختلاف موجود در انواع چای(سبز،سیاه،اولانگ) که در بازار یافت می شود ، نه در نوع گیاه بلکه در نحوه فرآوری برگ سبز گیاه چای در آنهاست.
3.با وجود اینکه چای حاوی آنتی اکسیدان است، ولی با اطمینان نمی توان گفت که نوشیدن چای تضمین کننده مقاومت بدن در برابر ابتلا به سرطان است.
4.نوشیدن چای سبز با تاثیر بر کاهش وزن ،فشار خون وکلسترول باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی می شود.
5.شواهدی وجود دارد که افرادی که قند بالا دارند می توانند با نوشیدن چای سبز قند خود را کنترل کنند.
6.خواصی که راجع به چای سیاه وسبز و اولانگ مطرح می شود،مربوط به دیگر انواع دمکرده های گیاهی نیست.دمکرده های دیگر از خانواده ی کاملیا نیستند و خواص دیگری دارند.
7.چای تازه دم کرده میزان آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای های شیشه ای ، کهنه یا کیسه ای دارند.
8.برای استخراج آنتی اکسیدان موجود در چای باید آن را حداقل برای مدت 3تا 5 دقیقه در آب جوش خیساند.
9.چای سرد عموما میزان آنتی اکسیدان کمتری نسبت به چای داغ دارد.
10.چای مخلوط، چاییست که از مخلوط چای های محصول مناطق مختلف به دست می آید.
11.از آنجا که چای سبز حاوی کافیین است، زنان باردار یا شیر ده باید در مورد مصرف آن دقت کنند . البته مصرف1تا 2 فنجان در روز اشکالی ندارد.
12.مطالعات نشان می دهد که مصرف چای سیاه همراه یا بلافاصله بعد از غذا موجب کاهش جذب آهن به میزان 79 تا 94 درصد می شود.افرادی که دچار کمبود آهن هستند بهتر است مصرف چای را به فاصله بین وعده های غذایی موکول نمایند.
دکترمهدی شادنوش-متخصص تغذیه و رژیم بالینی