کد خبر: ۷۴۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۲ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - 2015August 23
شفا آنلاینیک متخصص طب سنتی نکاتی درباره مصرف ماهی از منظر طب سنتی را تشریح کرد.

گوشت ماهی

-طبیعت ماهی سرد و تر است و ماهی نمک سود شده کهنه دارای طبیعت گرم و خشک است.

علی اصل متخصص طب سنتی عنوان کرد: حرکت زیاد و فلس بسیار از نشانه‌های ماهی خوب است.

-بهتر است ماهی‌هایی استفاده شود که در اندازه متوسط باشد نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشد.
 
به گفته وی گوشت ماهی بسیار لطیف و نازک بوده و زود فاسد می‌شود.

-کباب گوشت ماهی تازه بهتر از بریان شده آن در روغن است چرا که بریان شده ماهی در روغن باعث تشنگی زیاد و هضم کُند آن می‌شود.

-گوشت ماهی سریع هضم می‌شود، رطوبت زا و چاق کننده بدن بوده ، تولید منی و شیر را زیاد می‌کند.

-مصرف ماهی در گرم مزاجان باعث تقویت نیروی جنسی می‌شود.

این متخصص طب سنتی افزود: آشامیدن آب بسیار بعد از ماهی بسیار مضر است.

-اگر ماهی با آرد و نان میل شود، دیر هضم است.
 
-مصلح ماهی  در سرد مزاجان زنجبیل، آویشن، عسل، زیره، فلفل،گلپر است و در گرم مزاجان بهتر است بعد از آن سرکه یا سکنجبین میل کنید

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: