گوشت ماهی
-طبیعت ماهی سرد و تر است و ماهی نمک سود شده کهنه دارای طبیعت گرم و خشک است.
علی اصل متخصص طب سنتی عنوان کرد: حرکت زیاد و فلس بسیار از نشانههای ماهی خوب است.
-بهتر است ماهیهایی استفاده شود که در اندازه متوسط باشد نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشد.
به گفته وی گوشت ماهی بسیار لطیف و نازک بوده و زود فاسد میشود.
-کباب گوشت ماهی تازه بهتر از بریان شده آن در روغن است چرا که بریان شده ماهی در روغن باعث تشنگی زیاد و هضم کُند آن میشود.
-گوشت ماهی سریع هضم میشود، رطوبت زا و چاق کننده بدن بوده ، تولید منی و شیر را زیاد میکند.
-مصرف ماهی در گرم مزاجان باعث تقویت نیروی جنسی میشود.
این متخصص طب سنتی افزود: آشامیدن آب بسیار بعد از ماهی بسیار مضر است.
-اگر ماهی با آرد و نان میل شود، دیر هضم است.
-مصلح ماهی در سرد مزاجان زنجبیل،
آویشن، عسل، زیره، فلفل،گلپر است و در گرم مزاجان بهتر است بعد از آن سرکه
یا سکنجبین میل کنید