وی با طرح این سئوال که آیا تمامی بیماران کشور امکان دسترسی به روش های تشخیصی و درمانی را دارند، افزود: متاسفانه سرانه سلامت در ایران در حدود ۲۰۰ دلار است که ۱۰۰ دلار آن را دولت و ۱۰۰ دلار دیگر را مردم می دهند. در حالی که این سرانه در آلمان ۴ هزار و در آمریکا ۷ هزار دلار است. بطوریکه سرانه سلامت در این کشورها ۲۰ تا ۳۰ برابر سرانه در ایران است.
این متخصص قلب و عروق با عنوان این مطلب که با این میزان سرانه سلامت امکان برخورداری از خدمات تشخیصی و درمانی برای تمامی بیماران در کشور فراهم نخواهد بود، گفت: تنها در صورتی که بودجه پژوهش و پیشگیری را افزایش دهیم، می توانیم بر این مشکل فائق آییم.
اسلامی در ارتباط با تعرفه های متخصصین قلب و عروق، اظهارداشت: مشکل ما بیمه های پایه و تکمیلی هستند که ساختار آنها ضعیف است و نمی توانند جوابگوی روش های جدید درمانی باشند.
وی در ادامه به وضعیت داروهای بیماری های قلبی عروقی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شاهد ساخت داروهای جدید فشارخون، چربی خون و... هستیم که عوارض کمتری برای بیمار دارند.
اسلامی با عنوان این مطلب که در حدود ۳ تا ۴ مرکز پیوند قلب در تهران فعال است، گفت: یکی از موضوعات مورد بحث در کنگره امسال، بررسی نتایج کار در مراکز پیوند قلب است.