شفا آنلاین>سلامت>برطبق گزارشهای سازمان بهداشت جهانی، شیوع بیماریهای ناشی از آب و غذا در مناطق مختلف دنیا کاهش چندانی نیافته است و حتی در برخی از مناطق موارد این بیماریها افزایش نیز یافته است.
به گزارش شفا آنلاین،احمد سراوانی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار
داشت: در اغلب موارد بیماریهای ناشی از آب و غذا هنگامی رخ میدهد که
بهداشت آب و موادغذایی هم در سطح فردی و هم در سطح اجتماعی رعایت نمیشود و
در این خصوص همه افراد در معرض ابتلا به بیماری هستند.
وی
با بیان این که میزان بروز بیماریها و مسمومیتهای ناشی از آب و غذا در
جهان بالا است، تأکید کرد: بر طبق گزارشهای سازمان بهداشت جهانی، شیوع
بیماریهای ناشی از آب و غذا در مناطق مختلف دنیا کاهش چندانی نیافته و حتی
در برخی از مناطق موارد این بیماریها افزایش نیز داشته است.
سراوانی
گفت: میزان مسمومیتهای غذایی در ماههای گرم سال که دل درد، دل پیچه،
اسهال و استفراغ از علائم آن است زیاد میشود که علت اصلی آن ناشی از رعایت
نکردن بهداشت آب و موادغذایی است.
وی
با اشاره به این که سطح بهداشت در کشورهای فقیر و چند کشور توسعه یافته
موجب شیوع انواع عفونتها شده است، اظهار داشت: از جمله این بیماریها
عفونتهای رودهای و انگلی است که به طور عمده در بین کودکان و سالمندان
شیوع بالایی دارد.
سراوانی
افزود: به عنوان بیماری اسهال موجب ابتلا و مرگ و میر میلیونها نفر در
جهان میشود که در بین این موارد تعداد زیادی کودک مشاهده میشود.
وی
با بیان این که اغلب مرگ و میرهای ناشی از بیماریهای عفونی نظیر اسهال در
بین کودکان کمتر از 5 سال مشاهده میشود، خاطرنشان کرد: در برخی از کشورها
کودکان تا حدود 8 تا 10 مرتبه در سال دچار اسهال میشوند که همین موضوع
خطر مرگ و میر و یا ناتوانی در بین افراد مبتلا به ویژه کودکان میشود.