گروهی از والدین به همراه کودکان خود در این پروژه تحقیقاتی شرکت کرده و به تکمیل پرسشنامه ارائه شده اقدام نمودند. آنها جزئیات این پرسشنامه را که درباره اینکه چگونه کودکان ۹۸ درصد غذاها و نوشیدنی های رایج در سوئد و ماهی ها را مصرف می کنند، تکمیل کردند. آنها به طور خاص در مورد انواع ماهی های روغنی مانند شاه ماهی، ماهی آزاد و قزل آلا و همچنین به عنوان جایگزین ماهی های کمتر چرب مانند پولاک، اردک ماهی و ماهی تن مورد سوال قرار گرفتند.
نتایج این بررسی ها نشان می دهند که ۱۹ درصد از این کودکان پس از چهار سال دارای علائم رینیت، مانند عطسه یا آب ریزش بینی یا علائم چشم در تماس با حیوانات خانگی خزدار یا گرده بوده اند. ۲۱ درصد از این افراد دچار بیماری حساسیتی رینیت شده و ۱۵ درصد در سن ۱۶ سالگی به بیماری رینیت غیرحساسیتی مبتلا شدند و ۱۵۹۰ کودک نیز در سن ۸ سالگی هیچ گونه علائم بیماری رینیت نداشته اند.
یک رژیم غذایی سالم با انواع مواد مختلف غذایی ممکن است اثری مشابه در پیشرفت سلامت عمومی داشته باشد. «فابیو» در این رابطه اظهار داشت: «مصرف ماهی در سن هشت سالگی به عنوان شاخص کیفیت بالا در رژیم غذایی محسوب می شود. چراکه احتمالا کودکانی که این غذاها را مصرف می کنند دارای ذائقه ای تنوع طلب بوده و تحت یک رژیم غذایی متعادل قرار داشته اند.»