وی در ادامه گفت :دو نوع طبخ برنج داریم "چلو” و "پلو” منظور از چلو(برنج سفید)، برنج پس از آبکش کردن، دم کرده و بعد از پختن با خورشت مصرف می شود، اما در "پلو” موادی همراه برنج طبخ می شود.
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد:اگر برنج بیش از اندازه مغز پخت شود دیر هضم می شود و همینطور اگر زنده برداشته شود نیز هضم نمی شود و همانطور دفع می گردد.
دکتر تیموری با اشاره به روش صحیح طبخ پلو تصریح کرد: زمانی که برنج مغز پخت شد، آنرا دم کرده و زیره کرمانى یا مقداری کم زعفران در یک فنجان "گلاب خوب” اضافه می نماییم، و بر روى برنج ریخته و می توان خلال نارنج هم اضافه کرد.
وی در ادامه افزود:زمانی که برنج در حال جوشیدن است می توان مقدار کمی هم خلال پسته افزود تا بهمراه برنج پخته و دم شود.
این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه مغز بادام و زرشک برای این کار مناسب نیست، خاطرنشان کرد: همراه این پلو می توان خورشتی نیز تهیه کرد، گوشت گوسفندی را با پیاز و سیرکمی سرخ کرده و با مقداری کم از تره و جعفری وبادرنجبویه و بابونه و مقداری کم نعنانه و ادویه بخصوص زیره پخت نمایند و در آخر ریز کرده و در پلو مصرف کنند.