به گفته محققان، میزان تاثیر این آبمیوه وقتی همزمان و همراه با دانههای انار مصرف شود بیشتر است.
انار میوهای غنی از آنتی اکسیدانهای فنولیک است که از روند اکسیداسیون سلولهای بدن جلوگیری میکند و مقابل استرسهای اکسیداتیو میایستد. در ضمن این میوه ضد سرطان بوده و بین ۴۰ میوهای قرار میگیرد که میتوانند از شکل گرفتن تومورهای سرطانی در بدن پیشگیری کنند. خرما نیز غنی از آنتیاکسیدانهای پلی فنولیک است و از سلولهای بدن در برابر رادیکالهای آزاد ناشی از کلسترول بد محافظت میکند. خرما سرشار از ویتامینهای B۲،B۳،B۵ ،B۶ است و میزان کمی ویتامین C نیز دارد.