شفا آنلاین>سلامت>وضعیت بهداشت در اغلب رستورانهای بین راهی در پائین ترین سطح قرار دارد و نظارت جدی بر این گونه مراکز صورت نمی گیرد.
به گزارش شفا آنلاین،مهدی ذوالقدر کارشناس ارشد آموزش بهداشت گفت:
وقتی در ایام تعطیلات خانواده ها به مسافرت می روند، به احتمال زیاد برای
صرف وعده های غذایی به استفاده از رستوران های بین راهی و اغذیه فروشی ها و
مغازه های موجود در جاده ها و اطراف شهرها نیاز پیدا می کنند.
وی
با بیان اینکه بین رستوران های شهری و بین شهری از لحاظ رعایت اصول
بهداشتی تفاوت وجود دارد، افزود: در رستوران های شهری اصول بهداشتی با توجه
بیشتری رعایت می شود و اگر تخلفی صورت بگیرد که البته به وفور هم صورت می
گیرد، معمولاً نظارت سازمان ها و مراکز بهداشتی وجود دارد.
ذوالقدر
تأکید کرد: متأسفانه وضعیت بهداشت در اغلب رستوران ها و اغذیه فروشی های
بین راهی در پائین ترین سطح قرار دارد و البته نظارت جدی و کافی بر اینگونه
مراکز صورت نمی گیرد.
وی اظهار داشت: بهتر است
بگوئیم که در بسیاری از رستوران ها و اغذیه فروشی های بین راهی و بین شهری،
هیچ نظارت و پیگیری از سوی سازمان ها و دست اندرکاران بهداشتی صورت نمی
گیرد.
ذوالقدر با بیان اینکه باید در خرید از دست
فروشان نیز دقت کرد و حتی از خرید از این افراد پرهیز کرد، تأکید کرد:
خرید مواد غذایی و نوشیدنی از دست فروشان که توسط بسیاری از مردم صورت می
گیرد، در مواردی می تواند خطرناک و به بیمار شدن و حتی بستری شدن فرد در
بیمارستان منجر شود.
وی یادآور شد: مواد مورد
استفاده در غذاها و نوشیدنی های که توسط دست فروشان در شهرها به میزان زیاد
دیده می شود، به هیچ عنوان بهداشتی نبوده و تمامی این مواد توسط سازمان
های ذیربط بهداشتی تأئید نمی شود.
ذوالقدر
خاطرنشان کرد: اگر مردم به توصیه های بهداشتی که در خصوص سلامت آب و مواد
غذایی وجود دارد توجه کنند، دیگر شاهد افزایش بروز و شروع بیماری های عفونی
و مسمومیت ها به ویژه در فصل تابستان نخواهیم بود و هزینه های جانی و
اقتصادی نیز کاهش چشمگیری می یابند.