کد خبر: ۷۲۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - 2015August 05
متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی عنوان کرد
شفاآنلاین:طب سنتی>تغذیه>متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی گفت: مصرف غذاهای سرخ کرده و روغن‌های نامناسب, مصرف نان‌ و برنج بدون سبوس و نمک نامرغوب موجب بیماری افراد جامعه شده است بنابراین اساس درمان مردم را بر مبنای غذای سالم است.

به گزارش شفا آنلاین : محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی، مشاور طب سنتی, اظهار داشت: چندین سال است که جامعه ما دچار بحران شده است.

به گفته وی در بعضی از زمینه‌ها مخصوصاً بیماری‌هایی مانند سرطان, دیابت, آلزایمر و میگرن بروز پیدا کرده است که من معتقد هستم همه این بیماری‌ها ناشی از سو تغذیه است به معنای اینکه افراد غذاهای بد مصرف کرده‌اند و به سوء تغذیه دچار شده اند.

غذاهای سرخ کرده, برنج و نان بدون سبوس عامل بیماری مردم

متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی، مشاور طب سنتی افزود: بدی غذاها, مصرف غذاهای سرخ کرده و روغن‌های نامناسب, مصرف نان‌های بدون سبوس و برنج بدون سبوس و نمک نامرغوب همه این موارد موجب شده است که مردم به سمت به بیماری‌ها سوق پیدا کنند.

تغییر الگوی صحیح تغذیه تنها راه درمان بیماری‌ها و پیشگیری از آن است

دریایی اضافه کرد: تنها راه این است که تغییر الگوی صحیح تغذیه را در ایران داشته باشیم. بسیاری از بیماری‌های ما طبق آنچه که در روایات اسلامی و طب شیعه و اهل بیتمان, اساس درمان مردم را بر مبنای غذای سالم می‌دانند.

وی ادامه داد: اگر در قرآن ملاحظه کنید, در آموزه‌های آن می‌فرماید که: (فلینظر الانسان الی طعامه) یا در جای دیگر می‌فرماید که (یا ایها الرسل کلوا من الطیبات و عملوالصالحات) اینجا کاملاً رابطه اورگانیک بین غذا و عمل صالح مشخص می‌شود و خداوند متعال همانطوری که قسم به کهکشان‌ها خورده, قسم به غذا نیز خورده است (والطین والزیتون).

متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی، مشاور طب سنتی خاطرنشان کرد: بنابراین اهمیت غذا در سلامت مردم و در سلامت جامعه رکن اساسی سلامت همه آحاد جامعه می‌تواند باشد.

با الگوی صحیح تغذیه 90 درصد از مشکلات ناشی از بیماری‌ها رفع خواهد شد

دریایی یادآور شد: اگر ما الگوی صحیح تغذیه را در جامعه پیاده کنیم, فکر می‌کنم که حدود 90 درصد از مشکلاتی که مربوط به بیماری‌ها به وجود آمده‌اند, رفع خواهد شد.

تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: