هندوانه : 3 پیمانه
شکر : 3/4 پیمانه
برگ ریز نعناع : 1/2 پیمانه
آب انگور سفید : 2 پیمانه
پوست لیمو رنده شده : 1 قاشق چایخوری
آب لیمو خنک : 3/4 پیمانه
برگ نعناع تازه و برش هندوانه : اختیاری
هندوانه ها را داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید.
آن را از صافی عبور دهید تا تفاله های آن گرفته شود
در یک کاسه بزرگ شکر،و نعنا را با هم مخلوط کنید.
با پشت یک قاشق چوبی برگ های نعناع را فشار دهید تا له شوند.
آب انگور سفید، پوست رنده لیمو، آب لیمو و پوره هندوانه را اضافه کنید.
هم بزنید تا شکر حل شود.
داخل لیوان ها یخ بریزید و آب میوه را روی آنها بریزید.
در صورت تمایل با تکه های هندوانه و برگ نعنا تزیین کنید.