به گزارش شفا آنلاین : جعفر میعادفر در شورای هماهنگی مدیریت بحران خراسان جنوبی،با اعلام خبر فوق گفت: در راستای ارتقای بخش درمان در استان خراسان جنوبی شاهد راهاندازی 17 پایگاه اورژانس هوایی بودیم که با وجود هزینههای بالای این اورژانس در مرکز استان راهاندازی شده است تا در مناطق صعبالعبور و حساس از این امکان استفاده شود.
وی افزود:. پیش از اجرای طرح تحول سلامت در کشور بیش از 70 درصد هزینههای بیمارستانی بر دوش مردم بود که با اجرای طرح تحول سلامت در مناطق محروم کمتر از 10 درصد و مناطق برخوردار تنها 10 درصد هزینهها از سوی مردم پرداخت میشود.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور تصریح کرد: توسعه اورژانس بیمارستانی را نیز در دستور کار داریم تا عقب ماندگیهایی که در این زمینه وجود دارد را برطرف کنیم.
میعادفر بیان کرد: یکی از دغدغههای ما بحث اورژانس بیمارستانی است که 3 اورژانس بیمارستانی در استان را در دستور کار داریم که در فازهای بعدی اعتبارات آن توزیع خواهد شد.
وی افزود: در بحث حوادث بیمارستانی نیز بیمارستان صحرایی را در استان خراسان جنوبی داریم که باید تجهیز شده و از اعتبارات حوادث استانی در این زمینه کمک شود.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور اظهار داشت:باید آشیانه اوژانس هوایی در این استان احداث شود.
معیادفر در طرح جایگزینی آمبولانسهای فرسوده یکی از ملاکهای تعویض آمبولانس ها را عمر کارکرد دانست و گفت:کارکرد آمبولانسها برای تعویض حداقل باید 7 سال باشد و پس از آن نیز بر اساس نیاز بین پایگاههای اورژانسی توزیع میشود.
وی افزود: در حال حاضر در استان خراسان جنوبی بر اساس آمار 28 دستگاه آمبولانس با سابقه 7 سال وجود دارد که در این طرح قرار میگیرد.