به گزارششفاآنلاین،دکتر ایرج خسرونیا، گفت: با توجه به گرمی هوا، مواد غذایی به سرعت فاسد شده و باعث ایجاد اسهال و استفراغ میشود. بر این اساس توصیه میشود غذاها به خصوص مواد سرخ کردنی بیرون از یخچال قرار نگیرند و مردم حتما قبلا ازغذا دستهای خود را بشویند.
وی افزود: اگر افراد مجبور به فعالیت در فضای باز هستند، برای جلوگیری از گرمازدگی حتما از کلاه و لباس سفید رنگ یا رنگ روشن استفاده کنند و پس از ماه رمضان مایعات زیاد بنوشند.
وی همچنین به افرادی که دچار گرمازدگی میشوند، توصیه کرد: اگر کسی دچار تپش قلب، احساس عرقریزان و گرما شد، باید به محل خنکی برود و از آب و نوشیدنیهای خنک استفاده کند تا آبی که به واسطه عرق ازدست رفته، به بدن بازگردد.
خسرونیا همچنین مسومیت غذایی، گرمازدگی، حساسیت به موادغذایی و گزش حشرات را به عنوان بیماریهای شایع در فصل تابستان معرفی کرد.
رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به در پیش بودن تعطیلات عید فطر و لزوم رعایت نکاتی در رژیم غذایی افراد، گفت: مردم در طول سفر از نوشیدن آب برکهها و رودخانهها خودداری کنند. کسانی که یک ماه تغذیه کافی نداشتهاند، باید ازمصرف غذا به مقدار زیاد، غذاهای حجیم و بدون ارزش غذایی خودداری کنند. همچنین مردم سعی کنند رژیم غذایی را که در طول ماه رمضان داشتهاند، همچنان رعایت کرده و سعی کنند از غذاهای گوشتی و کم حجم در وعدهای که اضافه شده، استفاده کنند.
ایسنا