-طب سنتی بر تنوع غذایی تاکید زیاد دارد ولی بهتر است که در هر زمان که میخواهید غذا مصرف کنید فقط یک نوع غذا مصرف کنید که در هضم و جذب غذا اختلالی بروز پیدا نکند.
سفره زیبا با رنگ موافق مزاج افراد به هضم و جذب غذا کمک میکند
-سفره زیبا با رنگ موافق مزاج افراد به هضم و جذب غذا کمک میکند البته در طب سنتی رنگ مشخص برای سفره بیان نشده است.
به گفته وی رنگ باید با مزاج افراد موافق باشد چرا که رنگ در افزایش میل و اشتها به غذا بسیار موثر است.
-رنگ سفره در هضم غذا نیز موثر است و در سیستم گوارش تاثیر دارد.
سفره آبی رنگ اشتها را کم میکند, غذاهایی به رنگ قرمز اشتها را برمیانگیزد
-سفره رنگ آبی اشتها را کم میکند, سوپهای به رنگ قرمز اشتها را برمیانگیزد, سوپهای سفید با توجه به اینکه ممکن است, خوشمزه باشد ولی افراد میل به مصرفشان کمتر دارند، بنابراین بهتر است از ادویههای خوب مانند زعفران برای خوش رنگ کردن غذا استفاده شود.
تاثیرات بوییدن غذا
این متخصص طب سنتی ادامه داد: در روایات سفارش شده و هم حکمای طب سنتی بوییدن را بسیار زیاد سفارش میکنند.
-نمونه معروف آن بوییدن سیب است و روند هضم از موقع بوییدن آغاز میشود.
- ذائقه انسان به واسطه بو میل آن تحریک میشود و روند هضم شروع و آنزیمها آغاز به فعالیت میکنند و بدن آماده جذب میشود.
میرکرمی خاطرنشان کرد: سفارش میکنیم حتی اگر وقت افراد محدود است و کم میخورند؛ کار را کنار بگذارند و سفره کوچک بیاندازند و غذا را با توجه کامل مصرف کنند چرا که بسیار به هضم و جذب غذا کمک خواهد کرد.
تسنیم