دکتر پیام فرحبخش گفت: «در این زمینه راهنماییهای کلی وجود دارد که
مبتلایان به زخم معده درمییابند براساس گروههای غذایی، بهتر است چه موادی
را از برنامه غذاییشان کنار بگذارند مثلا این بیماران بهتر است در گروه
نان و غلات، نانهای حاوی مغزها، برخی بیسکویتها، نان کروسان و اسنکهای
حاوی چربی زیاد را استفاده نکنند.»
وی در ادامه افزود: «در گروه سبزیجات هم ذرت، کلم بروکلی، پیاز، کلم برگ، خیار، فلفلها، شلغم، گوجهفرنگی و محصولات آن مانند ربگوجهفرنگی و سس باید کمتر مصرف شوند. در مورد میوهها هم مصرف لیمو، گریپفروت، پرتقال، نارنگی، تمشک و آبمیوههای اسیدی میتواند موجب تحریک و در معده شود.»
فرحبخش همچنین گفت: «برخی افراد مبتلا به زخم معده هم ممکن است با مصرف محصولات لبنی مانند شیر کاکائو، شیر پرچرب و پنیرهای طعمدار احساس ناراحتی داشته باشند که در این صورت باید این مواد را حذف کنند.»
به گفته وی در گروه گوشتها نیز مصرف مواد فراوریشده مانند سوسیس، کالباس، گوشتهای سرخ شده، گوشتهای چرب در صورت ایجاد ناراحتی باید قطع شود. مواد دیگری هم مانند چیپس، پاپ کورن، کیک و شیرینی، پای میوه و دونات، قهوه، چای، نوشابه، نوشیدنی الکلی، سسهای تند، خردل و نیکوتین هم میتواند باعث درد و ناراحتی معده شود که در این صورت باید حذف شود.