دکتر امین صابری نیا در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبراظهار کرد: این تمهیدات شامل آماده باش صد در صد اورژانس های پیش بیمارستانی و بیمارستان ها نسبت به موارد حوادث ترافیکی و بالا بردن توان پشتیبانی است.
وی همچنین درباره استاندارد رسیدن آمبولانس ها به محل حادثه بیان کرد: در واقع استاندارد تعریف شده کشوری ما 8 دقیقه داخل شهر و حدود 14 دقیقه در خارج از شهر است که تا حد امکان سعی کرده ایم به این عدد برسیم. اما به دلیل کمبودها در برخی از کلان شهرها و برخی جاده ها هنوز نتوانسته ایم به این استاندارد دست پیدا کنیم .حال آن که تلاشمان این است که با تأمین نیرو و افزایش توان اورژانس پیش بیمارستانی بتوانیم به استانداردهای لازم دراین زمینه نیزدست یابیم.
صابری نیا در خصوص مهمترین علل دیررسیدن آمبولانس ها به محل وقوع حوادث نیز تصریح کرد: ترافیک یکی از عوامل مهم در این امر است. متأسفانه در شهرها جاده های امدادی نداریم یعنی این امر باعث می شود که آمبولانس به اجبار از جاده های اصلی عبور یا این که از خطوط اتوبوس رانی استفاده کند که بالاخره اینها هم با محدودیت هایی مواجه است.
وی افزود: دلیل دوم حجم بالای مأموریت و تعداد پایگاه های اورژانس است.ضمن اینکه ما هنوز با استانداردها فاصله های زیادی داریم که این امر باعث می شود مجبور می شویم برای خدمت از یک نقطه دورتر آمبولانس را بفرستیم .چرا که آمبولانس نزدیک به منطقه،پیش ازاین برای یک خدمت دیگر اعزام شده است.
رئیس مرکز اورژانس کشور دلیل سوم را بحث عدم همکاری مردم با اورژانس دانست و گفت: ازمردم تقاضا داریم، سعی کنند آدرس و اطلاعاتی که می دهند دقیق باشد تا آمبولانس و پرسنل ما درکوتاهترین زمان ممکن به محل حادثه برسند.