دکتر شیرین عادل در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین اظهار کرد: در افطار باید وعده های غذایی سبک تری مصرف شود. زیرا بدن در شرایط زیادی ناشتا بوده و اگرغذاها سنگین باشد موجب بروزمشکلات در دستگاه گوارش خواهد شد.
وی ادامه داد: اما روزه داران بایدتوجه نمایند که همه گروه های مواد غذایی دروعده غذایی شان گنجانده شود.ازجمله گروه کربو هیدرات ( در نان و غلات)، پروتئین ها(تخم مرغ و پنیر) میوه و سبزیجات.
وی تأکید کرد: در وعده سحر باید نمک و ادویه جات غذاها کنترل شده باشد چرا که این دو موجب تشنگی بیشتر فرد روزه دار در طول روزه دار می شود؛ وعده سحر باید پروتئین کمتری داشته باشد که این پروتیئن از گوشت ها، تخم مرغ و پنیر نیز دریافت می شود.
به گفته متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی، پروتیئن موجب افزایش عطش در طول روز می شودضمن اینکه در وعده سحر باید از یک وعده سهم میوه استفاده شود.