کد خبر: ۶۸۲۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۳ تير ۱۳۹۴ - 2015July 04
شفاآنلاین:سلامت>تغذیه>بسیاری از افراد برای صبحانه خود آب پرتقال و گریپ فروت مصرف می کنند. مصرف بیش از حد این مواد خطر ابتلا به سرطان ملانوما را افزایش می دهد.
به گزارش شفا آنلاین : سرطان ملانوما یکی از تومورهای بدخیم پوستی و از کشنده ترین انواع سرطان پوست در جهان است.

براساس یک مطالعه جدید که در مجله آنکولوژی بالینی منتشر شده است و  ۱۰۰ هزار بزرگسال در ایالات متحده به مدت ۲۵ سال مورد مطالعه و تحقیق قرار گرفته اند مشخص شده است افرادی که به طور معمول از آب پرتقال و گریپ فروت استفاده می کنند، ریسک ابتلا به ملانوما در آن ها به مراتب بالاتر از افرادی است که از این مواد استفاده نمی کنند.

محقق ارشد دانشگاه براون و متخصص پوست در بیمارستان رود آیلند معتقد است : این رویداد توجیه پذیر است. وی می گوید ترکیبات خاصی در مرکبات وجود دارند که ارتباط فوق را توجیه می کنند.

مرکبات حاوی مواد شیمیایی فوتواکتیو خاصی هستند (مانند سورالن و ﻓﻮراﻧﻮﮐﻮﻣﺎرﯾﻦ) که در صورت مصرف زیاد پوست را نسبت به نور خورشید حساس تر می کنند.

وی تاکید کرد: مرکبات تنها در صورتی فرد را در خطر سرطان پوست قرار می دهد که اولاً به میزان زیاد مصرف شوند و دوماً فرد مصرف کننده در معرض نور شدید آفتاب قرار گیرد.

وی استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه و ایستادن در سایه را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فوق توصیه کرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: