کد خبر: ۶۷۹۷۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۴ - 2015July 02
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص قلب و عروق گفت: پرفشاری خون عامل خطر عمده در سکته‎های مغزی و قلبی و حملات قلبی است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر نصراله مرادی‎فر اظهار کرد: فشار خون یک بیماری مزمن است که در آن فشار خون در شریان‌ها بالا می‌رود و به دنبال این افزایش فشار، قلب باید برای حفظ گردش خون در رگ‌های خونی، شدیدتر از حالت طبیعی فعالیت کند.

وی با بیان اینکه فشار خون بالا فاکتور دوم خطر بیماری‌های قلبی - عروقی پس از قند خون است، ادامه داد: هر چه درجه فشار افزایش یابد، ریسک ابتلا به بیماری قلبی - عروقی 2 برابر بالاتر می‌رود.


مرادی‎فر با تاکید بر اینکه در برخی موارد بالا رفتن فشار خون باعث خونریزی مغزی می‌شود، بیان کرد: پرفشاری خون عامل خطر عمده در سکته‎های مغزی و قلبی و حملات قلبی است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: پرفشاری خون به ندرت علائمی از خود نشان می‌دهد که تشخیص آن معمولا از طریق آزمایش یا در حین درمان یک بیماری دیگر صورت می‌گیرد.
وی با تاکید براینکه برخی افراد مبتلا به فشار خون بالا، دارای علائمی نظیر سردرد بویژه در پشت سر و در هنگام صبح و همچنین احساس سبکی سر، تهوع، وزوز گوش بصورت همهمه یا سوت کشیدن، تاری دید یا غش کردن هستند، بیان کرد: از آنجا که بسیاری از افراد مبتلا به فشارخون، از بیماری خود آگاه نیستند، توصیه بر کنترل منظم آن وجود دارد، زیرا این بیماری مانند بالا بودن چربی‌های خون، می‌تواند برای سال‌ها به صورت خاموش وجود داشته باشد، بدون آن که هیچ گونه علائمی را در شخص مبتلا بروز دهد.


مرادی‎فر با اذعان به اینکه شروع به اندازه‎گیری فشار خون مرتب، رژیم غذایی، ورزش و دارو فشار خون را کنترل خواهد کرد، افزود: هر فرد ‎باید روزانه 30 دقیقه را به ورزش پیاده‎روی تند اختصاص دهد.
این متخصص قلب و عروق یادآور شد: افراد مبتلا به فشار خون از مصرف مواد حاوی افزودنی‌ها و غذاهای فراوری شده که حاوی مقدار زیادی نمک و ادویه‌ها هستند، نظیر انواع سوسیس و کالباس، غذاهای کنسروی، شورها، ترشی‌ها و چاشنی‌های کارخانه‎‌ای جدا خودداری کنید.
مرادی‎فر خاطرنشان کرد: از مصرف غذاهای سرخ کرده یا غذاهایی که در درجه حرارت‌های بسیار بالا یا با مدت زمان طولانی تهیه می‎‌شوند، خودداری کنند و به خاطر داشته باشند که استفاده چندبار از روغن‌های آشپزی عاملی در بالا بردن فشار خون است.



 

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: