شفا آنلاين:طب سنتی>تغذیه-یک متخصص طب سنتی گفت: زیبایی سفره غذا هم بسیار بر تقویت قوای جسمانی تاثیر دارد و هم لذت بخش است. دیدن زیبایی و سبزی و نیز شنیدن صدای زیبا مانند دعای سحر هنگام سحری قوای جسمانی را تقویت میکند.
به گزارش شفا آنلاين،ماه رمضان فرصتی برای خودسازی و پاکسازی بدن از موادزائدی است که 11 ماه در بدن در اثر پرخوریها و پرنوشیها تجمع پیدا کرده است.
بسیاری از افراد از روی ناآگاهی و ناخواسته کارهایی را انجام میدهند که به بدنشان آسیب وارد میکنند مانند
آب خوردن هنگام غذا خوردن, چرا که تمام سیستم هضم را مختل میکند و هضم را ناقص خواهد کرد، همچنین مواد زائد بر جا میماند و در بدن تجمع پیدا میکند.
در این باره مهدی فلاح متخصص طب سنتی درباره ماه رمضان عنوان میکند: بسیاری اوایل رمضان را با انرژی و خوب آغاز میکنند، در این ایام که ماه رمضان در تابستان هست و روزها طولانی است.
به گفته وی ولی به هفتههای دوم و سوم که میرسد انرژیها کم میشود و تا حدی هم بستگی به انرژی و طبیعت افراد دارد.
این متخصص طب سنتی بیان داشت: افرادی که از قبل از ماه رمضان تغذیه مناسبی داشتند, توان بیشتری برای روزه داری در این ایام گرم دارند و تا آخر بدون مشکل میروند.
فلاح افزود: اما عدهای که ذخیره و شارژشان کمتر است ما تاکید داریم که تغذیه باید در طول سال صحیح باشد تا روزهای سخت مثل زمان که فرد ورزش میکند یا روزه انرژی کافی داشته باشد.
چه رویکردی در سفره خود داشته باشیم که انرژی تا انتهای ماه حفظ شود؟
این متخصص طب سنتی گفت: یکی این که رفتار تغذیهای ما در طول ماه چگونه باشد؟ بعد این که چه نوع غذاهایی را باید استفاده کنیم؟
وی خاطرنشان کرد: زیبایی سفره غذا هم خیلی بر تقویت قوای جسمانی تاثیر دارد و لذت بخش میکند. دیدن زیبایی و سبزی و نیز شنیدن صدای زیبا مثل دعای سحر هنگام سحری قوای جسمانی را تقویت میکند.
تسنیم