به گزارش شفا آنلاين،دکتر هاله تاجالدینی در نشست «روزه داری در ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب سنتی» با بیان این مطلب گفت: افراد در هنگام افطار حتما روزه خود را با آب گرم یا مایعات گرم باز کنند، چون این عمل باعث پاکسازی بدن می شود و از خوردن آب سرد در هنگام افطار پرهیز کنند.
وی گفت: سعی کنید در وعده افطار از زولبیا و بامیه استفاده نکنید، و بیشتر از قندهای طبیعی مثل خرما، توت خشک و انجیر استفاده کنید، همچنین خوردن کلمپه، کماچ و قاووت برای افت قند خون مناسب است.
تاج الدینی توصیه کرد: در بین وعده افطار تا سحر از میوههای آبداری مثل، هندوانه، سیب و گلابی استفاده کنید تا کم آبی بدن جبران شود و همچنین استفاده از سبزیجات را در وعده غذایی خود فراموش نکنید.
این متخصص طب سنتی افزود: در وعده افطار از سوپها و آشهای کم چرب و کم حبوبات استفاده کنید و همچنین از خوردن چند نوع غذا با هم و خوردن آب به همراه غذا پرهیز کنید.
تاج الدینی برای بچههایی که تازه به سن تکلیف رسیدهاند و میخواهند روزه بگیرند هم توصیه کرد: چون کودکان در حال رشد هستند باید در رژیم غذایی آنها دستههای غذایی مثل، لبنیات، غلات، پروتئین و...باشد و بچه ها باید وعدههای غذایی سحر و افطار خود را به طور کامل بخورند.
این متخصص طب سنتی گفت: بهتر است افراد از خوردن چای پررنگ، قهوه و موادی که کافئین دارند در وعده سحر اجتناب کنند و به جای آن از دمنوشهای گیاهی مثل، بابونه و گل گاوزبان استفاده کنند.
وی در ادامه گفت: افراد در وعده سحر از خوردن مواد غذایی سرخ شده، پرچرب، تند و تیز، فست فودها و نوشابهها خوداری کنند، چون باعث تشنگی و مشکلات گوارشی میشود.
این متخصص طب سنتی توصیهای هم برای جلوگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان
کرد و گفت: بهتر است افراد از نوشیدنیهایی که آب بیشتری را در بدن نگه
میدارد مثل، تخم شربتی، خاکشیر، سکنجبین و شربت لیمو ترش استفاده کنند.
تسنیم