به گزارش شفا آنلاین : ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی درباره آب اظهار داشت: آب از دیدگاه طب سنتی ارزش غذایی ندارد ولی برای هضم و رقیق شدن غذا به آب نیاز است.
نکات سلامت بخش درباره مصرف آب
-بهترین آب برای مزاجهای معتدل در حال تندرستی آب سرد و مقدار معتدل است.
-خوردن آب در ظروف سفالی و لعاب دار
به گفته این متخصص طب سنتی بهتر است که جرم یخ داخل آب نباشد.
-مصرف آب باید پس از نزول غذا به قعر معده باشد و نوشیدن آب قبل از آن موجب اختلال در هضم میشود.
- یک ساعت قبل و 2 ساعت بعد از غذا آب مصرف شود.
-پس از حرکات شدید و زیاد, بعد از حمام, بعد از نزدیکی جنسی و در وقت خشم آب بسیار مضر است، چرا که موجب اطفاء حرارت غریزی و ضعف قوا میشود.
رضایی پور بیان داشت: افراد برای رفع تشنگی آب و عسل را آرام آرام مصرف کنند.
-خارج کردن پاها از پتو راهی برای رفع تشنگی هنگام خواب است.
-آشامیدن آب پس از نزدیکی جنسی به جهت گرم شدن بدن و اعضا موجب ضعف و کاهش حرارت غریزی میشود، همچنین به دلیل گرم شدن اعضاء بدن آب به سرعت به اعضاء رسیده و بدن سرد میشود.
وی ادامه داد: در هنگام عصبانیت بهتر است که افراد شربت گلاب, شربت بیدمشک یا سکنجبین مصرف کنند و باید دانست که آب خالص داده نشود.
-نزدیکی جنسی ورزش شدیدی محسوب میشود که هم ورزش نفس محسوب میشود و هم ورزش جسم, آب خوردن پس از آن بسیار مضر است.
-نوشیدن آب بین خواب موجب استسقاء, شلی و دردهای مفاصل میشود.
تسنیم