به گزارش شفا آنلاین، علیاصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از آغاز عملیات اجرایی طرح پیشسرد کردن گوشت گوسفند از هفته آینده خبر داده و گفته است این طرح در راستای برنامه سازمان دامپزشکی برای افزایش کیفیت گوشت قرمز اجرا میشود. او همچنین توضیح داده است طرح مذکور در سراسر کشور اجرا خواهد شد اما فعلا در مرحله اول، عملیات اجرایی آن در استان تهران آغاز میشود. ملکی تأکید میکند در این طرح پس از ذبح دام در کشتارگاه، گوشت آن به مدت ۲۴ ساعت در پیش سردکن میماند و سپس به بازار مصرف عرضه میشود. براساس این طرح گوشت قرمز بلافاصله پس از ذبح دام در دمای بین صفر تا ٤ درجه سانتیگراد سرد شده و به مدت ٢٤ ساعت نگهداری میشود. این عملیات باعث میشود تغییرات گوشت نظیر اسیدیته شدن در شرایط طبیعی انجام شود. این فرآیند باعث از بین رفتن تمامی عوامل بیماریزا از گوشت گرم میشود. اجرای این طرح به معنای توقف فروش گوشت گرم نیست و اجرای طرح پیش سرد درواقع به معنای استانداردسازی گوشت گرم است.
شهروند