به گزارش شفا آنلاين، دکتر ماندانا ابراهیمی در خصوص موضوعات قابل بحث در کنگره امسال از سوی این کمیته گفت: با توجه به ابعاد گسترده کیفیت زندگی در سرطان و بویژه سرطان پستان، کمیته کیفیت زندگی هرساله به بررسی یک موضوع به صورت جامع پرداخته است.
وی اضافه کرد: تاکنون در کنگرههای پیشین در مورد وضعیت کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پستان در ایران، ابعاد روان شناختی، نحوه انتقال خبر به مبتلایان، اختلالات عملکرد جنسی و نیز مقوله مهم درد پس از درمان، مباحثی عنوان شده است.
دبیر کمیته علمی کیفیت زندگی کنگره سرطان پستان با اشاره به پژوهشهای انجام شده، گفت: در حال حاضر بحث ورزش در پیشگیری از بروز بیماری و همچنین درمان عوارض و بهبود کیفیت زندگی از بحثهای به روز جهان است، امسال تصمیم گرفته شد درمورد این موضوع به تفصیل در کنگره بحث شود.
ابراهیمی افزود: همچنین امسال با توجه به اهمیت موضوع مجددا در مورد درمانهای تسکینی صحبت میشود؛ زیرا همواره در گروه پژوهشی کیفیت زندگی به این موضوع مهم تاکید شده است که در برخورد با سرطان پستان هدف نه تنها پیشگیری، تشخیص و درمان است، بلکه وضعیت بیماران پس از درمان نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است و نباید پس از اتمام درمان یا در صورت پیشرفت بیماری به حال خود رها شود.
ابراهیمی در خصوص امتیازات کنگره امسال با توجه به بینالمللی شدن آن گفت:
بهرهوری از دانش روز و تجربیات صاحب نظران دنیا در کمیتههای مختلف علمی،
هم اندیشی اساتید صاحب نظر داخلی و خارجی برای بهترین تصمیم گیری درمانی و
تشخیصی با توجه به شرایط موجود و ایجاد ارتباطات بینالمللی برای انجام
پروژههای پژوهشی و کاربردی مشترک در آینده از دستاوردهای برنامهریزی شده
در کنگره امسال خواهد بود.
ایسنا