شفا آنلاین>سلامت>مصرف میوهها و سبزیها برخلاف تصورات میتواند در کاهش ضعف بدن هم مؤثر باشد که این مسئله در ماه رمضان بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش شفا آنلاین - برلیانت بزرگمهر، رئیس انجمن تغذیه ایران گفت:
استفاده از میوهها و سبزیها به طور مختلف شامل سالاد، پخته و تازه برای
همه گروههای سنی در تمام روزهای سال توصیه میشود که این امر در ماه رمضان
بسیار اهمیت پیدا میکند.
اثر میوهها و سبزیها در بدن
تأکید
بر مصرف میوهها و سبزیجات به خصوص در دوران روزهداری به این دلایل
میباشد.بزرگمهر در این خصوص تصریح کرد: سبزیها و میوههای تازه به دلیل
وجود فیبر از یبوست جلوگیری میکنند، همچنین میوهها و سبزیها به دلیل
داشتن مواد معدنی بالا از ضعف شخص در طول دوره روزهداری جلوگیری میکند و
به دلیل وجود آب در ساختار میوهها و سبزیها به رفع تشنگی هم کمک شایانی
میکند.
بزرگمهر
در خصوص میزان استفاده از میوهها و سبزیها هم افزود: توصیه میشود
روزانه 5-3 واحد سبزی به صورتهای مختلف و 4-2 واحد میوه در انواع مختلف
استفاده شود.این واحدهای توصیه شده میتواند به عنوان مثال به ازای هر میوه
بزرگتر 1 واحد منظور شود و برای میوههای کوچکتر نصف لیوان از اینگونه
میوهها یک واحد غذایی محسوب میشود.
وی
در پایان به حفظ فعالیت روزهداران هم اشاره کرد و گفت: در این ایام به
دلیل برخی عادات غذایی نادرست مانند مصرف زیاد شیرینی (زولوبیا و بامیه)
امکان افزایش وزن، زیاد خواهد بود بنابر این روزهداران نباید انجام
فعالیتهای روزانه را قطع کنند و با حفظ ترکیب و تناسب غذایی در این دوران
میتوان بدون بروز مشکلی، ایامی بیدغدغهای را سپری کرد.