کد خبر: ۶۵۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 16
شفا آنلاین>سلامت>مصرف میوه‌ها و سبز‌ی‌ها برخلاف تصورات می‌تواند در کاهش ضعف بدن هم مؤثر باشد که این مسئله در ماه رمضان بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش شفا آنلاین - برلیانت بزرگمهر، رئیس انجمن تغذیه ایران  گفت: استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها به طور مختلف شامل سالاد، پخته و تازه برای همه گروه‌های سنی در تمام روزهای سال توصیه می‌شود که این امر در ماه رمضان بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

اثر میوه‌ها و سبزی‌ها در بدن
تأکید بر مصرف میوه‌ها و سبزیجات به خصوص در دوران روزه‌داری به این دلایل می‌باشد.بزرگمهر در این خصوص تصریح کرد: سبزی‌ها و میوه‌های تازه به دلیل وجود فیبر از یبوست جلوگیری می‌کنند، همچنین میوه‌ها و سبزی‌ها به دلیل داشتن مواد معدنی بالا از ضعف شخص در طول دوره روزه‌داری جلوگیری می‌کند و به دلیل وجود آب در ساختار میوه‌ها و سبزی‌ها به رفع تشنگی هم کمک شایانی می‌کند.

بزرگمهر در خصوص میزان استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها هم افزود: توصیه می‌شود روزانه 5-3 واحد سبزی به صورت‌های مختلف و 4-2 واحد میوه در انواع مختلف استفاده شود.این واحدهای توصیه شده می‌تواند به عنوان مثال به ازای هر میوه بزرگتر 1 واحد منظور شود و برای میوه‌های کوچکتر نصف لیوان از اینگونه میوه‌ها یک واحد غذایی محسوب می‌شود.

وی در پایان به حفظ فعالیت روزه‌داران هم اشاره کرد و گفت: در این ایام به دلیل برخی عادات غذایی نادرست مانند مصرف زیاد شیرینی (زولوبیا و بامیه) امکان افزایش وزن، زیاد خواهد بود بنابر این روزه‌داران نباید انجام فعالیت‌های روزانه را قطع کنند و با حفظ ترکیب و تناسب غذایی در این دوران می‌توان بدون بروز مشکلی، ایامی بی‌دغدغه‌ای را سپری کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: