کد خبر: ۶۵۳۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 12
شفا آنلاين:تغذیه>عکس-به تازگی «موز قرمز» در بازارهای آمریکای جنوبی طرفدار زیادی پیدا کرده است.

به گزارش شفا آنلاين،این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده‌اند و توانسته‌اند مزه‌ها و طعم‌های بسیار خوشمزه‌ای به دست آورند.


این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.

این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری رشد می‌کند و تقریبا ۹ ماه طول می‌کشد تا کاملا رسیده شود.

کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمزرنگ هستند.









باشگاه خبرنگاران



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: