شفا آنلاین>سلامت>برای جلوگیری از، از دست دادن آب بدن در ماه رمضان گنجاندن 8 تا 12 لیوان آب بین وعدههای افطار و سحر ضروری است.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان با توجه به مصرف کم آب باید مصرف 8 تا
12 لیوان آب را بین وعدههای غذایی افطار و سحر بگنجانند تا دچار کم آبی و
در نتیجه خشکی پوست نشوند.
فرح بخش اضافه کرد: در وعدهی سحر بهتر است از پلو و خورش و غذاهایی
که بطور معمول در وعدهی ناهار استفاده میشود، مصرف کرد ولی در وعدهی
افطار بهتر است هر آن چه که در وعدهی صبحانه و شام مصرف میشود استفاده
کرد، برای مثال استفاده از آش و حلیم در افطار به دلیل سنگین نبودن
میتواند برای وعدهی افطار مناسب باشد.
وی در پایان گفت: حجم سنگین غذاهای چرب در افطار باعث سنگین شدن و
درنهایت عدم انجام اعمال در ماه مبارک رمضان میشود و میتواند تاثیر سوء
بر روی گوارش افراد داشته باشد.