کد خبر: ۶۵۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 08
شفا آنلاين:تغذیه>رژیم غذایی-یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه خودمراقبتی و توجه به تغذیه صحیح و اصولی می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به برخی سرطان‌ها موثر باشد، گفت: «محققان ثابت کرده‌اند که رژیم غذایی روزانه افراد نقش مهمی در بروز، پیشگیری و درمان انواع سرطان‌ها ایفا می‌کند بنابراین توجه به نوع غذا و گروه‌های غذایی دریافتی و الگوهای غذایی مهم است.»

به گزارش شفا آنلاين،دکتر محمدحسن انتظاری اظهار داشت: «مصرف موادغذایی غنی از فیبر، میوه و سبزی و غلات سبوس‌دار نقش پیشگیری‌کننده در بروز سرطان دارد.»

وی در ادامه افزود: «متاسفانه بی‌توجهی به نوع تغذیه و زیاده‌روی در میزان مصرف قند، نمک و چربی احتمال بروز بیماری‌های غیرواگیر چون دیابت، بیماری های قلبی-عروقی، فشارخون و... و همچنین انواع سرطان را افزایش می‌دهد بنابراین ضروری است برای دستیابی به سلامت و حفظ و ارتقای آن در انتخاب موادغذایی مصرفی دقت کنیم و میوه و سبزی‌های تازه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانیم.»


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین گفت: «دریافت بیش‌ازحد اکسیدان‌ها نیز می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان از جمله سرطان تخمدان را تشدید کند. به همین دلیل توصیه می‌شود مصرف گوشت‌های سرخ‌شده، غذاهای فراوری و کنسروی و همچنین خوراکی‌های حاوی رنگ‌های مصنوعی و... به دلیل وجود اکسیدان در آنها کاهش یابد. البته آنتی‌اکسیدان‌های موجود در برخی از موادغذایی با کاهش رادیکال‌های آزاد در بدن، در پیشگیری از انواع سرطان‌ها نقش مهمی دارند که در میوه و سبزی‌های رنگی به وفور یافت می‌شود مثل کلم بنفش، گوجه‌فرنگی، هویج، بروکلی، لبو و....»


انتظاری علاوه بر توجه به نوع غذا، گروه‌های غذایی دریافتی و الگوهای غذایی، داشتن وزن مناسب را نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر دانست و افزود: «اضافه وزن و چاقی خطر ابتلا به سرطان‌ها از جمله سرطان تخمدان را تشدید می‌کند و متاسفانه خانم‌های چاق در مقایسه با خانم‌هایی که لاغر هستند یا وزن نرمالی دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان تخمدان هستند.»



سلامانه




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: