1- گيلاس صفرابر است.
2- مکيدن صمغ درخت گيلاس نرم کننده سينه مي باشد و سرفه را درمان مي کند.
3- مکيدن صمغ درخت گيلاس رنگ چهره را باز مي کند.
4- گيلاس حاوي کلسيم ، فسفر ، پتاسيم ، کلر ، سديم ،
منيزيم ، گوگرد و به مقدار قابل توجهي آهن است همچنين داراي کبالت ، مس ،
منگنز و روي مي باشد.
5- خوردن گيلاس بداخلاقي را به خوش اخلاقي تبديل مي کند.
6- خوردن گيلاس دفع کنندة سموم بدن و تصفيه کننده خون است.
7- کساني که ورم مفاصل و رماتيسم و يا نقرس دارند گيلاس را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
8- مصرف گوشت و مواد گوشتي خون را اسيدي مي کند بهترين تعديل کنندة آن گيلاس است. دو ساعت بعد از غذا خورده شود.
9- گيلاس را هميشه يک ساعت قبل از غذا بخوريد.
10- براي درمان برونشيت 30 گرم دم گيلاس را در يک ليترآب
سرد بريزيد و به مدت 5 دقيقه بجوشانيد سپس اين جوشانده را به 250 گرم گيلاس
اضافه کنيد و بگذاريد دم بکشد آن گاه آن را صاف کرده در طول روز کم کم
بخوريد.
11- براي درمان يبوست 20 تا 30 گرم برگ درخت گيلاس را در يک ليتر شير جوش جوشانده و به مدت 20 دقيقه دم کنيد. سپس صاف کرده با عسل شيرين کنيد و روزي 3 تا 4 فنجان بنوشيد.
12- جوشاندة دم گيلاس براي ورم مثانه، سنگ کليه ، ورم مجاري ادرار مفيد است. روش استفاده ماننده شماره 16 مي باشد.
13- گيلاس ضدآرتروز است.
14- براي کساني که ميگرن دارند. هنگامي که درد ميگرن شروع مي شود گيلاس را له کنيد و روي پيشاني خود بگذاريد.
15- کساني که تصلب شرائين دارند در فواصل غذا آلبالو و گيلاس را با هم بخورند.
16- کساني که حبس البول شده اند 30 گرم دم گيلاس را در يک ليتر آب 10 دقيقه جوشانده هر 4 ساعت يک ليوان ميل کنند.
17- خوردن گيلاس از پيري زودرس جلوگيري مي کند.
18- خوردن گيلاس بعد از غذا باعث ايجاد جرم معده مي گردد و نفخ هم مي آورد.
19- اگر بعد از خوردن گيلاس آب خورده شود باعث نفخ معده مي شود.
مجدداً تکرار مي شود هيچ گاه بالاي نان و غذا گيلاس خورده نشود مخصوصاً نان و پنير.