شفاآنلاین :سلامت >تغذیه >طب سنتی >بررسی های جدید محققان نشان می دهد مصرف یک قاشق سوپخوری دارچین در روز می تواند به حفاظت از بدن در برابر بیماری هایی نظیر سرماخوردگی ، آنفلوانزا و دیگر بیماری های مسری ویروسی کمک کند.
به گزارش شفاآنلاین ،محققان در این تحقیقات جدید به بررسی
عصاره گیاهان و تاثیرات آنها بر عوامل بیماری زا پرداختند و با آزمایش
عصاره گیاهانی نظیر دارچین ، پیاز ، سیر ، گل میخک ، نعناع ، کاکائو و
زعفران بر ویروس فی ایکس Phi X virus که مشابه با ویروس هایی است که انسان و
حیوان را مبتلا می کند ، دریافتند دارچین 99 و 9 دهم درصد اثر این ویروس
را خنثی می کند حال آن که دیگر عصاره های گیاهی آزمایش شده چنین تاثیری
نداشتند.
یونایتدپرس از نیواورلئان به نقل از دکتر میلتون شیفنبائر
Milton Schiffenbauer از محققان این طرح گزارش داد نتایج این تحقیقات در
واقع ثابت کرد که استفاده یک یا دو بار در روز از دارچین در رژیم غذایی می
تواند تاثیر قابل توجهی در نابودی ویروس ها یا پیشگیری از ابتلای انسان به
بیماری های ویروسی نظیر سرماخوردگی ، آنفلوانزا و حتی تب خال داشته باشد.