وی افزود: فرهنگیان حتی بعد از استفاده از خدمات مراکزی که تحت پوشش آتیه سازان نیستند؛ میتوانند با دریافت نامه به بیمه آتیه سازان مراجعه کرده و مبلغ هزینه شده را دریافت کنند.
معاون مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه بیمه آتیه سازان برای ارایه خدمات هیچ سقفی ندارند، اضافه کرد: به جز بحث دریافت عینک و خدمات مربوط به زایمان بقیه خدمات ارایه شده سقف مشخصی ندارد.
حاجیلو ادامه داد: ما تلاش کردیم بحث تعیین سقف در ارایه خدمات را طی سالهای گذشته حل کنیم و به نوعی در قرداد جدید موفق شدیم بحث معرفی نامه را به طور کامل حذف کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ارایه خدمات در خصوص هزینههای بستری و سرپایی و پاراکلینیکی بدون سقف است، عنوان کرد: در قرداد جدید ما تلاش کردیم به بحث پرداخت خسارتها سرعت بخشیم و در مواقعی که در نمایندگیها یک پرونده را مورد بررسی قرار می دهند ما بر روی آن نظارت داشته باشیم.
معاون مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزشوپرورش در مورد اینکه بیمه آتیه سازان زیر نظر بیمه مرکزی فعالیت نمیکند، توضیح داد: آتیه سازان اعلام کرده که حدود 10 سال است که خدمات بیمه ای ارایه می دهد و نیازی هم به مجوز بیمه مرکزی ندارد.
وی تاکید کرد: آتیه سازان یک شرکت دولتی است که زیر نظر مجموعه سازمان بیمه سلامت فعالیت میکند و خوشبختانه این سازمان خود متولی سلامت است.
حاجیلو اضافه کرد: سال گذشته مراکز محدودی با بیمه آتیه سازان قراداد داشتند اما این مراکز در سال جاری به 9000 مرکز سلامت افزایش داشته است.