در این باره سید جواد علوی کارشناس طب سنتی عنوان میکند: روغن زیتون و روغن کنجد خواص بیشتری نسبت به روغن هسته انگور دارد. البته برخی از افراد روغن هسته انگور را در پایه روغن زیتون و کنجد تهیه میکنند.
-روغن هسته انگور دارای طبیعت گرم است.
-در هسته انگور مقداری روغن وجود دارد که به رنگ زرد و مایل به سبز است.
-روغن هسته انگور دارای طعم مطبوع و بدون بو است.
-روغن هسته انگور به عنوان یک روغن گیاهی خوراکی با کیفیت بالاست که در کاهش کلسترول خون موثر است.
-این روغن گیاهی منبع غنی از ویتامین E است که برای حفظ و نگهداری, سوخت و ساز سلولها در حالت طبیعی موثر و مفید است.
-روغن هسته انگور باید در جای خشک و خنک نگهداری شود.
-این روغن برای رفع کوفتگی, خستگی, و گرفتگی عضلات بسیار موثر است.
-مالیدن روغن هسته انگور به صورت موجب طراوت و شادابی پوست میشود.
-از روغن هسته انگور میتوان در طبخ غذاها استفاده کرد.
-بهتر است کسانی که شیره انگور درست میکنند, بعد از صاف کردن دانهها را دور نریزند, آن را شسته و با روش سنتی روغن آن را بگیرند.
تسنیم