به گزارش شفا آنلاين،دکتر محمد حجتی، متخصص صنایع غذایی، در پاسخ به این سوال میگوید: « بله. در معرض نور و گرما قرار گرفتن ماکارونی موجب افت ارزش تغذیهای آن، بهویژه ترکیباتی که به عنوان غنی کننده به آن اضافه شدهاند، میشود. تحقیقات نشان از حساسیت زیاد ریبوفلاوین نسبت به سایر ریزمغذیها در برابر نور دارد. با این حساب باید از قرار دادن ماکارونیهای ساده و غنیشده در معرض نور مستقیم و گرمای شدید، پیشگیری کرد.»
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان تاکید میکند که ماکارونی بر خلاف دیگر مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات، مانند بیسکویت، هیچگاه به تنهایی مصرف نمیشود و با مواد غذایی دیگری مانند پنیر، گوشت، ماهی یا مرغ که دارای پروتئین بالایی هستند، خورده میشود و از این طریق، ارزش تغذیهای آن افزایش مییابد. همچنین در برخی کشورها، غنیسازی در چاشنی هایی نظیر سس که به همراه ماکارونی مصرف میشوند، صورت میپذیرد و این نکته میتواند مورد توجه تولید کنندگان داخلی باشد.
دکتر حجتی در نهایت خاطرنشان میکند: «از طرفی اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که غالبا غنی سازی مواد غذایی با ریزمغذیهایی که کمبود آنها در جامعه احساس میشود، بیشتر توجیهپذیر است. به عنوان مثال، غنی سازی ماکارونی با آهن برای جامعه ما که کمبود آهن در آن فراوان است بهتر از غنی سازی با سایر موادی است که در یک رژیم نسبتا متعادل هم کمبود آنها بروز نمیکند.»
سلامانه